Hotell Arkad

Östermalmsgatan 25 • Västerås

Hotell Arkad är ett charmigt hotell som får gästerna att känna sig som hemma. Byggnaden ligger i centrala Västerås och har 43 personligt inredda rum och sviter. Man blandar gammalt med nytt för att skapa en härlig atmosfär. Välj mellan att bo i enkelrum, dubbelrum, flerbäddsrum och svit. Rummen är allt mellan 10 – 60 kvm och har faciliteter så som telefon, TV och WC med dusch. I sviterna finns ett pentry. För 30:-/dygn får man tillgång till trådlöst internet.

En stor, uppskattad frukostbuffé serveras varje morgon. Man använder sig av råvaror baserade på säsong. Restaurangen kan tillaga lunch för grupper på över 20 personer, detta behöver bokas i förhand. En lättare middag erbjuds på eftermiddagarna och bjuder på rätter så som lasagne, paj och pizza.

Här kan man koppla av i relaxavdelningen, som har dusch och bastu. Biljard och darttavla finns för de som vill roa sig. Bellevuestadion ligger ett stenkast bort och erbjuder aktviteter så som squash, bowling, tennis och badminton. Under helgerna kan man spela discobowling med musik och häftiga ljuseffekter, roligt för både stora och små!

Hotell Arkad erbjuder parkeringsplatser i mån om plats, plats kan förbokas. Kostnad 85:-/dygn.

Tillgängliga rum på Hotell Arkad

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Arkads olika rumstyper

Måndag 17 Juni t.o.m Tisdag 18 Juni - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Economy - Ingen återbetalning
Detta enkelrum har eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Enkelrummet har platt-tv med kabelkanaler, sittgrupp, garderob, vattenkokare samt utsikt över staden. Här finns 1 säng.
Juniorsvit Deluxe - Ingen återbetalning
Denna svit har 1 vardagsrum, 1 separat sovrum samt 1 badrum med duschkabin och gratis badprodukter. Sviten har platt-tv med kabelkanaler, sittgrupp, garderob, vattenkokare samt utsikt över staden. Här finns 1 säng.
Dubbelrum Standard - Ingen återbetalning
Detta dubbelrum har eget badrum med duschkabin, hårtork och gratis badprodukter. Dubbelrummet har också sittgrupp, garderob, vattenkokare, platt-tv med kabelkanaler samt utsikt över staden. Boendeenheten har 2 sängar.
Trebäddsrum - Ingen återbetalning
Detta rum har en tv, ett skrivbord och en sittgrupp.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Economy - Ingen återbetalning
Detta tvåbäddsrum/dubbelrum har eget badrum med duschkabin, hårtork och gratis badprodukter. Detta tvåbäddsrum/dubbelrum har platt-tv med kabelkanaler, sittgrupp, garderob, vattenkokare samt utsikt över staden. Här finns 2 sängar.
Rum Queen - Ingen återbetalning
Detta dubbelrum har eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Dubbelrummet har platt-tv med kabelkanaler, sittgrupp, garderob, vattenkokare samt utsikt över staden. Här finns 1 säng.

Fler hotell i Västerås