Good Morning Västerås

Slånbärsgatan 1 • Västerås

Ibis Hotell är ett trevligt hotell några kilometer utanför stadskärnan. Här har man nära till idrottsanläggningar, som ofta anordnar roliga evenemang. Man tar sig också lätt in till centrum med bil, buss eller taxi. För flygplans- och båtentusiaster finns Västerås flygmuseum och ett fritidsbåtsmuseum att spendera dagen på.

Hotellet har totalt 71 rum, alla funktionellt och ljust inredda. Rummen har stora fönster som skapar illusion av rymd. Välj mellan att spendera din vistelse i rum med separata sängar, dubbelrum eller trebäddsrum. Det sistnämnda är ett utmärkt alternativ för idrottsgrupper på besök. Faciliteter som finns är kabel-TV, fri wi-fi, telefon och WC med dusch.

Receptionen har öppet dygnet rum och hjälper gärna till med vad som kan tänkas behövas. Frukostbuffé serveras vardagar mellan 06.00 – 10.00 och under helger 06.00 – 11.00. För de som behöver lämna hotellet extra tidigt finns möjlighet att boka en enklare frukost från 04.00 på morgonen. Ibistro, hotellets bistro, erbjuder en varierad meny i trevlig atmosfär varje dag mellan 18.00 – 24.00. I baren finns varma och kalla drycker och en lättare meny. Tag en paus och kolla på favoritlaget på TV:n med en svalkande drink.

Tillgängliga rum på Good Morning Västerås

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Good Morning Västerås olika rumstyper

Onsdag 31 Juli t.o.m Torsdag 1 Augusti - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum Standard - 12 m²
Här finns en kabel-tv och ett eget badrum.
Trebäddsrum Standard - 12 m²
Detta trebäddsrum har platt-tv med kabelkanaler och eget badrum. Boendeenheten har 2 sängar.
Enkelrum Standard - 12 m²
Detta enkelrum har platt-tv med kabelkanaler samt eget badrum. Här finns 1 säng.

Fler hotell i Västerås