Hotell Västerås

Vasagatan 22 • Västerås

Hotell Västerås erbjuder ett bekvämt boende i stadens centrala delar. Härifrån är det nära till domkyrkan och konserthuset, där föreställningar av alla dess slag sätts upp. För den shoppingsugne ligger Gallerian och Sigma, med ett stort utbud av internationella och lokala butiker, i närheten.

Hotellet har 34 rum varpå 21 är enkelrum och 13 är dubbel. En del av dubbelrummen är Superior och har balkong med utsikt över shoppingstråk. Samtliga rum har faciliteter som skrivbord, TV, bad/dusch och fri wi-fi. När du bokar Hotell Västerås finns möjlighet att välja ett 'Golfpaket'. Då ingår övernattning i ett av hotellens superiorrum, frukostbuffé och greenfee för en dag på Skerike Golfklubb. Ett annat alternativ är Spa- och relaxpaketet, där man under några dagar får unna sig lite extra lyx. Välj mellan fyra olika behandlingar, antingen för dig själv eller tillsammans med en partner.

Varje morgon dukas en generös, hälsosam frukostbuffé fram. Njut av skandinaviska klassiker, tillsammans med en god kopp kaffe.

Tillgängliga rum på Hotell Västerås

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Västerås olika rumstyper

Torsdag 2 Maj t.o.m Fredag 3 Maj - Pris inkluderar moms.

Tvåbäddsrum Standard - Ingen återbetalning
Rummet har kabel-tv, sitthörna och ett skrivbord.
Dubbelrum/tvåbäddsrum med balkong (plats för extrasäng) - Gratis avbokning
Detta rymliga tvåbäddsrum/dubbelrum har te-/kaffekokare, sittgrupp, eget badrum med duschkabin och en terrass med utsikt över staden. Här finns 2 sängar.
Tvåbäddsrum Standard - Gratis avbokning
Rummet har kabel-tv, sitthörna och ett skrivbord.
Trebäddsrum - Gratis avbokning
Rummet har en sitthörna och platt-tv med kabelkanaler. Den tredje sängen är 1 extrasäng.
Trebäddsrum - Ingen återbetalning
Rummet har en sitthörna och platt-tv med kabelkanaler. Den tredje sängen är 1 extrasäng.

Aktuellt på Hotell Västerås

Fler hotell i Västerås