Elite Stadshotellet Västerås

Stora Torget • Västerås

Mitt i hjärtat av staden hittar man Elite Stadshotellet Västerås. Hotellet invigdes redan 1907 och är idag en av Sveriges vackraste byggnader. Man har tagit tillvara på den klassiska miljön och erbjuder gamla anor i modern tappning. Hotellet har 137 hemtrevliga rum som är smakfullt och personligt inredda. Faciliteter som finns är fri wi-fi, telefon, kabel-TV, hårtork och dusch eller badkar. Något som man också erbjuder alla gäster är en 'kuddmeny': välj din egen mysiga kudde för den ultimata sömnen. Kanske står valet mellan en exklusiv mjuk dunkudde eller den svala syntetkudden med spänst? Efter din vistelse finns möjlighet att köpa just din kudde.

Stadshotellet har precis slagit upp dörrarna till deras nya relaxavdelning: R & S City Spa. Här kan man få massage, algkur och hälsorådgivning. Det finns också bubbelpool, bastu, dusch, solarium och relaxrum. Genom att boka paketet Spa Weekend får man en duo-behandling, middag och övernattning i ett och samma pris, tag med din kära och njut av en underbar helg!

The Bishop's Arms är en gastropub belägen i stadshotellets lokaler. Här serveras härliga rätter med inspiration från hela världen. Man använder sig av de bästa av råvaror för att ge gästerna det där lilla extra. Puben har Västerås största utbud av fatöl och whiskey.

Gäster som anländer med bil kan parkera på hotellets innergård för 90:-/dygn.

Tillgängliga rum på Elite Stadshotellet Västerås

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Elite Stadshotellet Västerås olika rumstyper

Tisdag 6 December t.o.m Onsdag 7 December - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Västerås