Sure Hotel by Best Western Esplanade

Domkyrkoesplanaden 2 • Västerås

I Centrala Västerås med närhet till Aros Congress Center och Västerås konserthus ligger Hotel Esplanade beläget. Här bor man nära stadens shoppingstråk och utbud av nöjen. I och med närheten till konserthuset erbjuder hotellet ett 'konsertpaket'. I paketet ingår biljett till vald konsert, tvårättersmiddag på restaurang Lilla Hörnan (belägen i Aros Congress Center), övernattning i dubbelrum och frukostbuffé. Så bjud med kärleken eller vännen på en riktig heldag i Västerås!

Best Western Hotel Esplanade har 75 rum med totalt 121 bäddar. Välj mellan att bo i enkelrum, dubbelrum, businessrum, superior eller juniorsvit. Standardfaciliteter är skrivbord, fåtölj, TV, fri wi-fi och WC med dusch/badkar. I de lite mer generösa superiorrummen och juniorsviterna finns en separat sällskapsdel med skrivbord, bäddsoffa, soffbord och fåtölj. I tre av superiorrummen finns tillgång till balkong och i juniorsviterna finns ett pentry.

Njut av nybakat bröd och goda ekologiska alternativ på hotellets frukostbuffé. I lobbybaren serveras enklare rätter och andra läckerheter. Självklart finns ett stort utbud av drycker. Kostnadsfria varma drycker finns alltid tillgängligt. De gäster som glömt något viktigt hemma kan alltid ta en kik på hotellets lånemeny. Där finns allt från plattång till gåstavar och picknickfilt till läsglasögon. Gäster har fri tillgång till relaxavdelningen och dess ångbastu och finska bastu. Relaxavdelningen har öppet mellan 14.00 – 21-30.

Det finns bra med parkeringsmöjligheter utanför hotellet samt platser i hotellets egna varmgarage.

Tillgängliga rum på Sure Hotel by Best Western Esplanade

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Sure Hotel by Best Western Esplanades olika rumstyper

Lördag 5 Oktober t.o.m Söndag 6 Oktober - Pris inkluderar moms.

Familjerum - 24 m²
Detta stora rum har en separat sittgrupp och ett pentry.
Rum Superior - 27 m²
I detta dubbelrum finns eget badrum med gratis badprodukter, dusch och hårtork. Det rymliga dubbelrummet har en platt-tv med kabelkanaler, en te- och kaffekokare, en sittgrupp, en garderob och stadsutsikt. Boendeenheten har 2 sängar.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum - 18 m²
I detta tvåbäddsrum/dubbelrum finns ett eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Tvåbäddsrummet/dubbelrummet har en platt-tv med kabelkanaler, en kaffe- och tekokare, en garderob, parkettgolv och stadsutsikt.
Rum Standard Queen - Rökfritt - 18 m²
I detta dubbelrum finns ett eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Dubbelrummet har kaffe- och tekokare,garderob, parkettgolv, platt-tv med kabelkanaler samt stadsutsikt. Boendeenheten har en säng.

Fler hotell i Västerås