Elite Stadshotellet Västerås

Stora Torget • Västerås

Mitt i hjärtat av staden hittar man Elite Stadshotellet Västerås. Hotellet invigdes redan 1907 och är idag en av Sveriges vackraste byggnader. Man har tagit tillvara på den klassiska miljön och erbjuder gamla anor i modern tappning. Hotellet har 137 hemtrevliga rum som är smakfullt och personligt inredda. Faciliteter som finns är fri wi-fi, telefon, kabel-TV, hårtork och dusch eller badkar. Något som man också erbjuder alla gäster är en 'kuddmeny': välj din egen mysiga kudde för den ultimata sömnen. Kanske står valet mellan en exklusiv mjuk dunkudde eller den svala syntetkudden med spänst? Efter din vistelse finns möjlighet att köpa just din kudde.

Stadshotellet har precis slagit upp dörrarna till deras nya relaxavdelning: R & S City Spa. Här kan man få massage, algkur och hälsorådgivning. Det finns också bubbelpool, bastu, dusch, solarium och relaxrum. Genom att boka paketet Spa Weekend får man en duo-behandling, middag och övernattning i ett och samma pris, tag med din kära och njut av en underbar helg!

The Bishop's Arms är en gastropub belägen i stadshotellets lokaler. Här serveras härliga rätter med inspiration från hela världen. Man använder sig av de bästa av råvaror för att ge gästerna det där lilla extra. Puben har Västerås största utbud av fatöl och whiskey.

Gäster som anländer med bil kan parkera på hotellets innergård för 90:-/dygn.

Tillgängliga rum på Elite Stadshotellet Västerås

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Elite Stadshotellet Västerås olika rumstyper

Fredag 19 Juli t.o.m Lördag 20 Juli - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum Standard - 15 m²
Rummet har antingen modern eller gustaviansk inredning, kabel-tv, kuddmeny och ett badrum med dusch och hårtork.
Dubbelrum Small - 12 m²
I detta dubbelrum finns ett eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Dubbelrummet har parkettgolv, en minibar, en garderob, ett värdeskåp och en sittgrupp med en platt-tv med kabelkanaler. Boendeenheten har 1 säng.
Enkelrum Standard - 12 m²
I detta enkelrum finns ett eget badrum med gratis badprodukter samt dusch och hårtork. Enkelrummet har parkettgolv, en minibar, en garderob, ett värdeskåp och en sittgrupp med en platt-tv med kabelkanaler. Boendeenheten har 1 säng.

Fler hotell i Västerås