Clarion Collection Hotel Etage

Storagatan 32 • Västerås

I ett ikoniskt funkishus byggt under 1930-talet ligger Clarion Collection Hotel Etage beläget. Huset är unikt med sin glashiss som finns utanför byggnaden. Lobbyn med receptionen ligger på översta våningen, vilket betyder att man för ovanlighetens skull åker ner till hotellrummen. På Clarion Collection Hotel Etage bor man centralt med Västerås shoppingutbud direkt utanför dörrarna. Du har promenadavstånd till centralstationen, domkyrkan och hamnen. Från hamnen kan man ta sig ut i Västerås vackra skärgård med över 300 öar. Regionen runt om Västerås är en av Sveriges slottstätaste, så för den intresserade finns slående slott att besöka.

Bo i enkel-, dubbel- eller familjerum eller för den som vill ha lite mer plats finns superiorrum och sviter. Rummen är ljusa och inredda i skandinavisk stil. Här bor man i modern miljö med faciliteter såsom skrivbord, WC med dusch, TV och fri wi-fi.

I hotellets matsal med panoramautsikt över staden dukas varje dag en frukostbuffé fram. Den är fri för gäster och har ekologiska och sunda val. Vardagar serveras frukosten mellan 06.30 – 09.30 och under helger mellan 07.30 – 10.30. Under dagen finns alltid tillgång till kaffe, te och färsk frukt. Mellan 15.00 – 18.00 varje dag erbjuds en eftermiddagsfika med nygräddade våfflor eller andra hembakade godsaker. Man vill aldrig att gästerna ska gå hungriga så på kvällarna mellan 18.00 – 21.00 serverar man kvällsmat med soppa, salladsbuffé, varmrätt och dessert. Frukost, fika och kvällsmat ingår i rumspriset.

Hotellet har ett levande bibliotek där man får ta med sig en bok om man lämnar kvar en. Har du alltså läst ut boken du hade med dig under din vistelse kan du byta ut den mot en annan. Ibland anordnas det olika aktiviteter för gästerna såsom spelkvällar, filmvisning, matlagningskurs och vinprovningar.

Tillgängliga rum på Clarion Collection Hotel Etage

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Clarion Collection Hotel Etages olika rumstyper

Fredag 23 Augusti t.o.m Lördag 24 Augusti - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum Standard med kvällsmåltid - 18 m²
Detta rum är inrett i skandinavisk stil och har trägolv och satellit-tv.
Dubbelrum Superior med kvällsmåltid - 18 m²
Det finns badrock samt kaffe- och tekokare.
Enkelrum Standard - 10 m²
Detta enkelrum har eget badrum med dusch och hårtork. Detta enkelrum har garderob och platt-tv. I rummet finns 1 säng.
Rum Deluxe - 30 m²
Detta rymliga dubbelrum har skrivbord, eget badrum och en sittgrupp med platt-tv. I boendet finns 2 sängar.
Tvåbäddsrum Standard - 10 m²
The unit offers 2 beds.

Fler hotell i Västerås