• Evenemang idag
Lördag
5
Oktober 2024
Culturen Västerås

PARANORMAL

“Det var grymt!” - CAMILLA LÄCKBERG
“Får du se honom uppträda är du en av de lyckliga!” - HENRIK FEXEUS

“Topp betyg!” - STAR FM
Från artisten bakom slutsålda riksturnéer som “Anden i Glaset” och “Projekt: Mind Kontroll” kommer en helt ny show hösten 2024!
PARANORMAL är en unik liveshow från Anthony Charles Heads – Sveriges främste Paranormala Illusionist.
I en föreställning fylld med oförklarliga händelser, övernaturliga illusioner och fängslande berättelser bjuder Anthony på en fascinerande och häpnadsväckande show för vuxna. Anthony är inte trollkarl - han är en mental illusionist som använder sig av olika metoder för att påverka publikens verklighetsuppfattning. Publiken ser, hör och upplever saker som inte finns på riktigt!
Lagom till hösten och Halloween är PARANORMAL en överraskande rolig, intim, ibland obehaglig och förbryllande show. Under ca 90 minuter trollbinder Anthony publiken med demonstrationer av paranormala fenomen som garanterar mycket diskussion och vilda spekulationsteorier efteråt.
Publiken bevittnar inte bara det ”paranormala” utan får även chansen att delta i händelserna. Ingenting är uppgjort i förväg och det finns inga medhjälpare i publiken - allt händer live och du får vara med om du vill!
Alla flämtar och undrar – hur är det möjligt? Är det här på riktigt? Till slut ifrågasätter man verkligheten - vad är normal och vad är PARANORMAL?
Showen är ca 90 minuter utan paus. Åldersgräns 15 år.
OBS! Alla shower genomförs på svenska förutom Göteborg som genomförs på engelska.

Biljetter & tider

Lördag 5 Oktober 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

1 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Culturen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. PARANORMAL, Culturen

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti