Är du sugen på att gå på en underhållande föreställning eller trivsam middagsshow? Under våren anordnas det en rad olika evenemang i Västerås – här kan du läsa mer.

Nedan hittar du några av de mest populära föreställningarna som genomförs i Västerås under våren 2023.

Jag är Shan Atci – 22 april

Den omåttligt populära komikern Shan Atci kommer till Västerås och Culturen för att bjuda på en kväll i humorns tecken. Föreställningen är fullmatad med nytt material och drar igång klockan 18.00.

Dinner show med Tommy Körberg – 28 april

I slutet av april har du möjlighet att vara med om en unik kväll när legendaren Tommy Körberg genomför sin dinner show på Elite Stadshotellet i Västerås. Här får du uppleva ett urval av hits från hans långa karriär samtidigt som du äter en trerätters middag.

Västerås Big Band – 28 april

Om du vill uppleva traditionell storbandsmusik ska du inte missa när Västerås Big Band uppträder på Cafe Mosaic den 28 april. Bandet leds av dirigent Håkan Johansson och showen drar igång klockan 19.00.

Peter Pan går åt helvete – 28 april

Den 28 april genomförs teatern “Peter Pan går åt helvete", som är regisserad av Edward af Sillén, på Västerås Arena. I ensemblen ingår bland annat Pernilla Wahlgren, Ola Forssmed och Per Andersson.

Puss & Kram - Nyblom/Betnér – 26 maj

Efter en succéhöst med fullsatta föreställningar ger sig återigen Henrik Nyblom och Magnus Betnér ut på vägarna. Komikerduon kommer till Steam Hotel i Västerås den 26 maj och bjuder på show.