Fredag
23
Augusti 2024
Folkparken vid Mälaren Västerås

TOMMY KÖRBERG 2024 - GRAND FINALE!

KONSERTEN ÄR FLYTTAD TILL 2024-08-23
Efter att ha spelat för utsålda hus i Stockholm och Göteborg, tar Tommy Körberg sin succéshow Grand Finale på sommarturné runt om i landet. Han kommer att besöka Sveriges somrigaste spelplatser – från kalkbrott till slott och parker.

"Världsklass", "Storslagen", "Slagkraftigt, snabbtänkt och spirituellt", "Pondus och hjärta" – hyllningarna har varit många och hjärtliga från medierna. Publiken har inte kunnat få nog och showen har förlängts gång på gång. Många trogna fans har länge efterfrågat en turné och nu blir det äntligen av – från Malmö i söder till Älvsbyn i norr.
I Grand Finale sammanfattar Tommy Körberg sin unika musikaliska karriär och låter publiken följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv. En svindlande resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler tillsammans med Sveriges största röst, uppbackad av virtuosa musiker.
Entréen öppnar: 17.00
Längd: ca 1 tim och 50 min, ingen paus
Rullstolsplats bokas via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777
Arrangör: All Things Live
Läs våra köpvillkor här!

Biljetter & tider

Fredag 23 Augusti 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

150 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkparken vid Mälaren). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. TOMMY KÖRBERG 2024 - GRAND FINALE!, Folkparken vid Mälaren

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti