• Evenemang idag
Lördag
16
Oktober 2021
Steam Hotel Västerås

Nya Svenska Ord - En humorföreställning med David Sundin

Extra föreställning 16 oktober kl. 18.00 släppt. Bokas via kahlo.se www.kahlo.se
David Sundin till Västerås med sin nya standup-föreställning!
Nu åker komikern David Sundin ut på Sverigeturné med sin första stora egna standup-föreställning – Nya svenska ord. David är en av Sveriges just nu mest älskade tv-personligheter och med Nya Svenska Ord återvänder han till standup-scenen. Med sig tar han nykomponerade ord som han kommer att presentera för sin publik.
– Jag kommer i den här föreställningen att försöka lansera ett gäng ord som jag tycker saknas i det svenska språket, säger David Sundin. Till exempel finns det inget bra ord för att beskriva "stulen fruktkompott" – det är ju långt och ganska krångligt att säga. Då är det ju mycket enklare att säga ”snylt” tycker jag. Förutom det blir det helt nyskriven standup och säkert en och annan klassiker.
Turnépremiären äger rum i en lada i Gimo utanför Uppsala, orten där David växte upp. Därefter följer ytterligare 12 föreställningar i lite mer kända orter som tillexempel Stockholm, Malmö, Göteborg, Gävle och Linköping.
– Jag tycker det känns kul att börja i Gimo, på hemmaplan i trygghet och sen åka ut i landet. För det var ju så det blev, livet. Jag ser fram emot detta något ofantligt. Även om jag gör så otroligt mycket roliga saker så är det nog faktiskt så att det är när jag står på en standup-scen som jag har det som absolut roligast.
Vid sidan av den nya standup-turnén är han aktuell som programledare för Melodifestivalen och med en ny säsong av TV-succén Bäst i Test. Dessutom blir det efter sommaren långfilmspremiär i Tomas Alfredsons nästa film Se upp för Jönssonligan där han spelar rollen som Harry.
Längd: 90 min, ingen paus
FLYTTAT EVENT
Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.
Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här:
Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 16 december 2020. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.
Kalmarsalen administrerar biljettförsäljningen på uppdrag av arrangören Kahlo
Rullstolsplatser bokas på biljett@kalmarsalen.se 0480-421010, Callcenter 077-170 70 70.
Gruppbokningar och övriga frågor: biljett@kalmarsalen.se 0480-421010

Biljetter & tider

Lördag 16 Oktober 2021 20:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

895 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Steam Hotel). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Nya Svenska Ord - En humorföreställning med David Sundin, Steam Hotel

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni