• Evenemang idag
3-3
Okt 2021
Steam Hotel Västerås

Scener ur ett ''äktenskap''

Messiah Hallberg är just nu aktuell med sin standupföreställning "Scener ur ett ”äktenskap” – En standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop". Föreställningen har fått ett varmt mottagande av såväl publik som press.
- Bara en idiot försöker sig på en kärleksrelation idag. Ändå gör folk det, varje dag, hela tiden. Det här kommer bli det mest personliga jag gjort på scen, min egen variant på Knausgårds Min kamp, fast förhoppningsvis något roligare, säger Messiah.
Messiah Hallberg har under de senaste åren etablerat sig som en självklar del av Sveriges humorelit. Under 2017 turnerade han med kritikerrosade Den missförstådde profeten och utsågs förra året till Sveriges bästa manliga komiker. Just nu är han aktuell med sin andra soloföreställning Scener ur ett ”äktenskap”, som bygger på berättelser från hans eget förhållande kombinerat med vardagliga iakttagelser. Med hög igenkänningsfaktor och en utmärkande träffsäkerhet tar han oss igenom olika utmaningar med att leva i en relation.
OM MESSIAH
Messiah Hallbergs karriär som komiker började 2009. Efter bara två år i branschen prisades han på Svenska Standupgalan med utmärkelsen Tändstickan för att ha förnyat svensk standup. 2015 turnerade han med standupshowen Politiskt autokorrekt med den norska komikern Martin Beyer-Olsen. Messiah Hallberg har setts i TV-program som Finaste familjen och Parlamentet.

2016 startade Messiah tillsammans med Jakob Öqvist humorpodcasten Freakshow och året därpå turnerade han med sin första hyllade soloföreställning Den missförstådde profeten samt tog emot priset Årets manliga komiker på Svenska Standupgalan. Nu är han aktuell som programledare i Vakna med NRJ och är han ute med sin andra soloföreställning Scener ur ett ”äktenskap”.
Längd: 90 min, ingen paus
FLYTTAT EVENT (uppdaterad 30 nov 2020)
Föreställningen kommer återigen att flyttas på grund av osäkerheten gällande Covid-19. Arrangören är mycket glad att kunna meddela att de har hittat ett nytt datum på Steam Hotel och nytt datum blir söndag den 3 oktober 2021 kl. 17.30.

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här:
Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 30 december 2020. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske. Pga av permittering och helger kan Saras svar dröja, men huvudsaken att ditt mail inkommit senast 30 december 2020.

Kalmarsalen administrerar biljettförsäljningen på uppdrag av arrangören Kahlo
Övrig info
Gruppbokningar och övriga frågor: 0480-421010 biljett@kalmarsalen.se
Rullstolsplats inkl 1 fri ledsagare köps via 077 170 70 70 eller 0480 421010.
Bokade / betalade biljetter kan INTE hämtas ut på arenan.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

1992 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Steam Hotel). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Scener ur ett ''äktenskap'', Steam Hotel

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September