Klipper Hotel - Sweden Hotels

Kungsgatan 4 • Västerås

Klipper Hotel är ett familjärt hotell beläget i en genuin, pittoresk miljö vid Svartån. Det ligger centralt i Västerås äldre stadsdel och är en charmig, nyrenoverad byggnad från sekelskiftet. Det är nära till restauranger, barer och nattliv. Faktum är att vägg i vägg med hotellet ligger nattklubben Blue Moon Bar, dit man som gäst får fritt inträde. Den vackra domkyrkan, slottet och konstmuseum ligger inom promenadavstånd.

Hotellet har 30 rum med totalt 50 bäddar, alla stilrent inredda. Rummen är ljusa och fräscha med vitt och svart som färgbas. Här får man definitivt en god natt sömns då alla sängar är från Hästens. Faciliteter som finns är kabel-TV, telefon, fri wi-fi och WC med bad. I businessrummen finns en bärbar dator som gästen har fri tillgång till. För den som vill ha det enkelt och billigt finns budgetrum där man själv får stå för bäddning. I budgetrummens pris ingår inte frukost.

En stor frukostbuffé serveras varje morgon. Under helger finns också våfflor med sylt och grädde att välja från. För större grupper kan en à la carte-middag anordnas vid förfrågan. Hotellet har en bar där en stor variation av drycker kan beställas. Avnjut en kall dryck ute på terrassen under sommarmånaderna.

Tillgängliga rum på Klipper Hotel - Sweden Hotels

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Klipper Hotel - Sweden Hotels olika rumstyper

Söndag 2 Maj t.o.m Måndag 3 Maj - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Västerås