• Evenemang idag
Fredag
17
November 2023
Culturen Västerås

Standup med Nisse Hallberg, Ahmed Berhan & Christoffer Nyqvist

Fredagen den 17:e november kommer tre av landets absolut bästa komiker till Västerås, Culturen! Missa inte er chans att se Nisse Hallberg, Ahmed Berhan & Christoffer Nyqvist!
Nisse Hallberg är en av landets allra mest uppskattade stand up-komiker. Med två Sverige-turnéer i bagaget och otaliga klubbframträdanden har han byggt upp en trogen fanskara över hela landet med sin storybaserade humorstil.
Nisse vann 2015 utmärkelsen ”Årets nykomling” på Svenska stand up-galan med motiveringen, ”En diamant av naturlig rolighet.
2022 vann han priset ”årets föreställning” med showen ”Tomten Är Ensam”
De senaste åren har han välförtjänt fått en stor skara beundrare.
Just nu är han aktuell i nya programmet Överlevarna på SVT där även Johanna Wagrell, Torbjörn Averås Skorup och Christoffer Nyqvist m.fl. medverkar.
Ahmed Berhan är en ståuppkomiker, programledare och skådespelare som medverkat i flertalet radio- och TV-sammanhang genom åren, såsom Kontoret (TV4), Bert (TV4), Ambassadören (Viaplay), Parlamentet (TV4), Tankesmedjan i P3, Morgonpasset i P3, Hot take i P3 och Vi måste snacka hår i P1.
Ahmed Berhan har nyligen synts som programledare för det populära programmet i SVT:s humorsatsning “IFS – invandrare för svenskar” och säsong 2 som rullade ut våren 2023. Nu är det även klart med en säsong tre som har premiär våren 24! Han har även medverkat i stand up-showen “Semst” med Jonathan Unge och Branne Pavlovic.
Ahmed är en talangfull skådespelare som haft huvudrollen i filmen “Hjärtat” och medverkat i “Diorama”.
Nyligen tog han även hem det stora priset som "årets manliga komiker 2023" och "årets humorprogram" på barncancergalan.
Christoffer Nyqvist
Hans komik är underfundig och med hans lugna framtoning ger han publiken gång på gång käftsmällar av skratt med hans genomtänkta och smarta humor.
Christoffer började med komik redan som 17-åring och ni har sedan dess sett honom på standupklubbar i hela vårt avlånga land. Han gjorde succé i TV-programmet ”Släng dig i Brunnen” där hans standup hittade hem hos den stora publiken.
2020 var han även nominerad som ”Årets nykomling” på Svenska standupgalan.
Christoffers standup handlar ofta om betraktelser som tar avstamp i sig själv. Han bjuder in publiken till berättelser som får skruvade oväntade slut, och med hans smarta humor och referenser får han från den yngsta till den äldsta i publiken att vrida sig av skratt. Han har även medverkat i Skav på SVT och är nu aktuell i överlevarna på SVT. Har ni inte sett Christoffer än, är det dags.
Missa för guds skull inte er chans att se dessa tre stjärnor under en och samma kväll!
Showlängd: ca 60 min utan paus.
Arrangör: Pulpo LIVE & Agentur AB

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

20 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Culturen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Standup med Nisse Hallberg, Ahmed Berhan & Christoffer Nyqvist, Culturen

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December