• Evenemang idag
Tisdag
16
November 2021
Västerås Konserthus Västerås

Memory Wax - Shapes

Kubanska dansare lyser upp novembermörkret
Svenska Memory Wax och det kubanska danskompaniet Danza Teatro Retazos hyllar mötet mellan människor och kulturer. Deras samproduktion Shapes hade urpremiär på Las Carolinas i Havanna, Kuba den 21 mars 2018 – nu är det Dansnät Sveriges tur.

Shapes är ett mångfacetterat verk om livets förändringar, om ögonblick som byter skepnad och om människans motsägelsefulla behov av tillhörighet och frihet. Ett poetiskt verk som utforskar förhållandet mellan form och innehåll för att identifiera mönster, hitta mening och skapa relationer. Med dansarnas genuina samspel och okonstlade scenspråk blir Shapes ett tillgängligt dansverk med förmågan att tilltala de flesta.

Memory Wax har drivit sitt internationella samarbete med Danza Teatro Retazos sedan 2006. Detta är deras tredje gemensamma samproduktion och tillsammans tillvaratar kompanierna sina olika kulturella och geografiska erfarenheter. Med dansens fantastiska förmåga att röra sig över kulturella gränser, möts kompanierna i dansens globala språk för att hylla människans paradoxala varande och framtidens outforskade möjligheter.
Dansnät Sverige har tidigare turnerat Memory Wax föreställningar Possible Impossible (2015), Desert (2007) och The Quiet Agreement (2007)
Längd: Ca 45 min (ingen paus)
Arrangör: Västmanlandsmusiken i samarbete med Dansnät Sverige med stöd av Statens Kulturråd
Rullstolsplats bokas genom biljettkassan på biljett@vastmanlandsmusiken.se och 021-40 36 02.
Ledsagare går gratis, men måste ha egen biljett.
Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till KonserthusTerrassen. I vår restaurang serverar vi vällagad mat med varsamt hanterade råvaror av hög kvalitet. Komponera din middag, allt från tilltugg till trerättersmeny.
Restaurangen öppnar 1,5-2 timmar före konsertens starttid. Exakta tider och bokningsbara datum ser ni på: www.konserthusterrassen.se
Obs! Köp inte biljetter på andra hands-sidor, det finns ingen garanti för att de biljetterna är äkta. Enda auktoriserade biljettdistributören för evenemang i Västerås Konserthus är Ticketmaster.

Biljetter & tider

Tisdag 16 November 2021 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Memory Wax - Shapes, Västerås Konserthus

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Januari