• Evenemang idag
Onsdag
19
Februari 2020
Västerås Konserthus Västerås

Lillördag: Sousou & Maher Cissokho med band

Lillördag mitt i veckan i Västerås Konserthus! Vi öppnar kl 17.30. Konserten startar kl 19.00 i Foajén. Om du vill så bokar du bord och äter en bit mat innan. Du behåller din plats vid bordet när konserten börjar.
Restaurang och bar öppnar kl 17.30
Boka bord på www.vasterasnoje.se
Sousou & Maher har turnerat i Kanada, USA, Afrika, Asien och Europa och svensk radio och TV har gjort dokumentärer om duon. De har framträtt på Polar Music Prize och turnerat med Laleh under hennes sommarturné 2017. Sousou & Maher har även samarbetat med artister som Timbuktu och Kapten Röd, exempelvis i SVT:s Folkets Musik. 2018 släppte de sin nya skiva Made of Music som speglar deras gemensamma resa.
Sousou & Maher Cissoko har rötter både i Sverige och Senegal och ser sig själva som Jalis, även kallat Griot vilka ursprungligen är det västafrikanska mandinkafolkets musikaliska historieberättare. Sousou och Maher är två artister som bjuder på sig själva med stor värme och närvaro. Sousou är en av världens få kvinnliga koraspelare. Hon har rötterna i Skåne men lever nu halvårsvis i Senegal tillsammans med Maher Cissoko, som föddes in i en berömd korafamilj.
Arr: Västmanlandsmusiken
Längd: 2,5 h (inkl paus)

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lillördag: Sousou & Maher Cissokho med band, Västerås Konserthus

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti