• Evenemang idag
Tisdag
4
Februari 2020
Västerås Konserthus Lilla salen Västerås

Västeråskoreografier x 2

Unga Västeråskoreografer presenterar varsitt koreografiskt verk IUMI av Matilda Bilberg & Henna Hendry samt DUCKA! av Evelina Gustafsson & Nilla Björkman.
IUMI – Vad är autencitet? På scen? Gentemot andra människor? Är det möjligt att skapa ett okonstlat ögonblick under konstgjorda omständigheter? Vad är skillnaden mellan att vara intim och att vara privat? I verket IUMI vill Matilda Bilberg och Jenna Hendry bjuda in publiken till att observera två kroppar som upplever olika former av att vara tillsammans, deras vilja att kompromissa, deras önskan om jämlikhet och närhet.
DUCKA! – Att vara eller inte vara en ducka.
Detta är utforskandet av vilka duktiga flickor vi vill vara och lämna. Hur kan vi ifrågasätta utmattning och kommersialiserade kroppar? För vem är tillhörighet och hur ser den ut? För vem duckar vi? För vad duckar vi? Konceptet kommer från Evelina Gustafsson och Nilla Björkmans utforskande av duktig flicka. Ett ifrågasättande av duckor och osanningar som svalts. Med olika uttryck har konstnärerna kommit att gestalta vad som nu vävs samman till och presenteras som DUCKA!
Arr: Västmanlandsmusiken
Längd: 1 h 50 min inkl paus
Eventuella rabatter som inte visas på ticketmaster.se bokas genom Västerås Konserthus biljettkassa.
Rullstolsplats bokas genom biljettkassan på biljett@vastmanlandsmusiken.se och 021-40 36 02.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad.
Obs! Köp inte biljetter på andra hands-sidor, det finns ingen garanti för att de biljetterna är äkta. Enda auktoriserade biljettdistributören för evenemang i Västerås Konserthus är Ticketmaster.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Mer nöjen på Västerås Konserthus Lilla salen
Lördag 26 September 2020
I siffror

184 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus Lilla salen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Västeråskoreografier x 2, Västerås Konserthus Lilla salen

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti