• Evenemang idag
Tisdag
17
Mars 2020
Västerås Konserthus Lilla salen Västerås

Jazzpianots historia

Ulf Johansson Werre har av musikkritiker nationellt i Sverige och internationellt fått omdömet världsklass för såväl sitt piano- som trombonspel. Lägg så till detta även det faktum att han är en utsökt sångare och ni har direkt tre förnämliga discipliner inom musikens värld som han behärskar till fullo. Många gånger har han jämförts med amerikanska legender som Art Tatum, Teddy Wilson, Nat King Cole, Oscar Peterson och Erroll Garneroch svenska som Jan Johansson, Bengt Hallberg, Povel Ramel och Charlie Norman för att bara nämna några stora pianister i världshistorien. I kväll kommer Ulf Johansson Werre att solo vid flygeln i Lilla salen ge oss en exposé över jazzpianots historia där han utan minsta tveksamhet kommer att röra sig fritt över olika genrer som han älskar och respekterar allt från New Orleans via swingepoken till modern crossover och då även ibland inkorporera bearbetningar av klassisk musik i sin synnerligen njutbara palett av jazzpianots historia.
Längd: 2 h inkl paus
Arrangör: Jazzens Vänner i samarbete med Västmanlandsmusiken
Rullstolsplats bokas genom biljettkassan på biljett@vastmanlandsmusiken.se och 021-40 36 02.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad.
Obs! Köp inte biljetter på andra hands-sidor, det finns ingen garanti för att de biljetterna är äkta. Enda auktoriserade biljettdistributören för evenemang i Västerås Konserthus är Ticketmaster.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Mer nöjen på Västerås Konserthus Lilla salen
Lördag 26 September 2020
I siffror

163 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus Lilla salen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jazzpianots historia, Västerås Konserthus Lilla salen

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli