Lördag
18
Juni 2016
Ängsö Slott Västerås

Heldag i Ängsö Naturreservat

Välkommen på en heldag med friluftsaktiviteter på Ängsö Naturreservat utanför Västerås.

Under dagen får du bland annat lyssna på intressanta föreläsare, bla Tomas Fogdö, lära dig friluftskunskap och prova på aktiviteter som hästridning, geocatching och kajak. På plats finns Alf Ericsson från Länsstyrelsen som kommer att prata mer om det rika fågellivet och Johan Holst håller öppet sin smedja vid slottet under dagen. Det kommer även vara möjligt att åka häst och vagn med grönsaksbonden. Kvällen avslutas med en gemensam grillfest vid mälarstranden.

Vi samlas vid slottet 10.00, använd sköna och oömma kläder anpassade för väderleken. Ta med en varm tröja till kvällen.

Anmälan görs senast 16 juni genom att betala ta in pengar på kontonummer 78 00 97-2, märk betalningen med Ängsö + namn. 350 kronor för deltagare och 200 för 1 assistent/anhörig.

Frågor besvaras via: info@skogstur

Eventet arrangeras av Föreningen Skogstur i samarbete med Vandringsbloggen. Vi är mycket stolta och glada över ett mycket nära samarbete med Westmannastiftelsen som gör detta event möjligt och som välkomnat oss ut på Ängsö med öppna armar. Under dagen kommer bland annat Lakeside Adventures och Traneving Outdoor se till att vi har en bra dag tillsammans.

Mer info om boende, transport osv: http://skogstur.info/

I siffror

1538 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ängsö Slott). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Heldag i Ängsö Naturreservat, Ängsö Slott

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni