Under hösten 2021 genomförs en rad olika konserter och föreställningar i Västerås. Här har vi samlat några av showerna.

Vare sig du är sugen på att se en medryckande musikal eller en underhållande standup-föreställning finns det någonting för dig. Nedan hittar du en rad shower som tar plats på scenerna i Västerås under hösten.

Arvingarna 30 år – 11 september

Under 2021 kommer den folkkära gruppen Arvingarna att genomföra sin föreställning ”I takt med tiden”. Tanken är att tacka fansen och samtidigt sammanfatta sin karriär med en kavalkad av hits. Föreställningen genomförs på Västerås Konserthus den 11 september.

Pernilla Wahlgren har hybris – 2 oktober

Efter sin senaste succéshow ”Kort, glad & tacksam” är nu Pernilla Wahlgren tillbaka på scenerna med ytterligare en underhållande föreställning. I ensemblen hittar du till stor del samma artister som vid senaste turnén. I början av oktober kommer showen till Västerås Konserthus.

Messiah Hallberg – 3 oktober

Messiah Hallbergs show ”Scener ur ett äktenskap” skulle egentligen gått av stapeln våren 2020, men har nu fått en rad nya datum under hösten 2021. Den 3 oktober har turen kommit till Västerås när komikern tar plats på scen på Steam Hotel. Hans standupshow ska enligt beskrivning handla om att ”bli ihop, bita ihop och bryta ihop”.

Babben Larsson – 15 oktober

Under hösten startar Babben Larsson sin turné som sammanlagt kommer att innebära besök i drygt 20 svenska städer. I mitten av oktober kommer komikerdrottningen till Västerås Konserthus och bjuder på en underhållande kväll.

Thank you for the music – 13 november

Som en hyllning till Björn & Benny och deras stora låtskatt kommer nu showen Thank you for the music. Föreställningen leds av Gunilla Backman, Johan Boding och Kalle Moraeus. Turnén skulle, likt många andra shower och evenemang, ha genomförts tidigare men har nu alltså flyttats till hösten på grund av rådande omständigheter. I mitten av november är det Västerås tur när gänget kommer till Västerås Konserthus.

Tänk på! Vissa av evenemangen kan påverkas av rådande restriktioner gällande covid-19.