Är du intresserad av musik, bilar eller renovering? Under 2022 anordnas det en rad olika mässor i Västerås – här kan du läsa mer om de största publikmässorna.

Nedan hittar du några av de mest populära mässorna för allmänheten som genomförs i Västerås under året.

Västerås Syfestival – 23 april

Västerås Syfestival är en heldagsmässa för dig som är intresserad av sömnad och skapande. Här hittar du en rad företag som visar upp en mängd olika produkter inom området – allt från symaskiner och skärmattor till knappar, linjaler och dragkedjor. Mässan anordnas i Växthuset lördag den 23 april.

Sportbilsmässan – 13-14 maj

I mitten av maj anordnas sportbilsmässan i Västerås. Precis som namnet vittnar om är detta mässan för dig som är intresserad av fartfyllda fordon. Mässan tar plats i P-huset Dockan och pågår under två dagar.

Västerås Skivmässa – 28 maj

I slutet av maj är det dags för en omtyckt publikmässa i Västerås – då går nämligen Västerås Skivmässa av stapeln. Till denna mässa kommer utställare från hela landet, och utställningarna berör alla typer av skivor – såväl CD som DVD och vinyl. Mässan kommer att genomföras den 28 maj i Växthuset.

Bomässan – 16-19 september

Är du i flyttagen eller ska du bygga nytt hus? Eller har du bara ett stort intresse för allt som har med hus och hem att göra? Då är Bomässan ett hett tips! I mitten av september är det nämligen dags för årets största bygg- och boendehelg när mässan går av stapeln på ABB Arena Syd i Västerås. Här hittar du såväl erbjudanden som inspiration och möjlighet att få hjälp av experter.

60plus-mässan – 23-24 november

I slutet av november är det dags för Västmanlands största seniormässa som tar plats på Västerås Arena. På plats kommer det att finnas utställare från en rad olika branscher, som exempelvis Vård & Omsorg, Mode & Skönhet och Sport & Fritid. Dagarna kantas av såväl föredrag som exempelvis modevisningar och underhållning. Entrékostnaden ligger på 70 kronor.