Renoveringssugen, mat- och dryckesintresserad eller egenföretagare? I Västerås anordnas det under 2021 mässor för alla smaker.

Här hittar du ett axplock av alla publikmässor som går av stapeln i Västerås under året.

Västerås Skivmässa – 25 april

I slutet av april är det dags för en omtyckt publikmässa i Västerås – då går nämligen Västerås Skivmässa av stapeln. Till denna mässa kommer utställare från hela landet och utställningarna berör alla typer av skivor, såväl CD som DVD och vinyl. Mässan tar plats i Växthuset i Västerås.

Bomässan – 17-19 september

Ska du kanske flytta eller bygga nytt? Eller har du kanske bara ett stort intresse för att som har med hus och hem att göra? I mitten av september är det dags för årets största bygg- och boendehelg när Bomässan anordnas på ABB Arena Syd i Västerås. Här hittar du såväl erbjudanden som inspiration och möjlighet att få hjälp av experter.

Parallellt med Bomässan genomförs också Dryck & Deli, där du har chans att både smaka på och köpa delikatesser som exempelvis choklad och ostar. På fredagen och lördagen kommer även dryckesområdet att ha öppet, där du har möjlighet att smaka på goda viner.

Vin i Västerås – 24-25 september

I slutet av september är det dags för vinmässan där du får lära dig mer (och smaka på) såväl lokala viner som produkter från olika delar av världen. På plats finns experter som kan lära dig mer, och här finns också tillhörande delikatesser som passar perfekt som tilltugg. Mässan genomförs på Aros Congress Center.

Västerås Syfestival – 20 november

Är du intresserad av sömnad? Till Västerås Syfestival kommer duktiga utställare som kan lära dig mer. Det är fri entré till mässan, som tar plats i Växthuset i Västerås.

60plus-mässan – 24-25 november

I slutet av november är det dags för Västmanlands största seniormässa som tar plats på Bombardier Arena i Västerås. På plats kommer det att finnas utställare från en rad olika branscher, som exempelvis Mode & Skönhet, Vård & Omsorg och Sport & Fritid. Dagarna kantas av såväl föredrag som exempelvis modevisning och underhållning. Entré kostar 60 kronor.

Tänk på! Vissa av evenemangen kan påverkas av rådande restriktioner gällande covid-19.