Best Western Ta Inn Hotel

Ängsgärdsgatan 19 • Västerås

Till Best Western Ta Inn Hotel tar man sig lätt från E18. Hotellet ger gäster fri tillgång att använda deras varmgarage, man har också parkering utanför dörrarna. Om man vill åka buss, finns en hållplats i närheten. Det är nära till det mesta så som centralstationen, stadens gallerior och andra nöjen. Tag en promenad förbi Västerås vackra domkyrka eller det ståtliga slottet. Inte långt därifrån hittar man botaniska trädgården som en lärljunge av Carl von Linné en gång anlade.

På Ta Inn Hotel erbjuder man förstklassig service i en nyrenoverad miljö. Man har 84 ljusa, fräscha hotellrum varav 16 är studios. Varje studio har pentry, soffa och matbord. Faciliteter som finns i standardrummen är bredband, platt-TV, telefon, WC med dusch, skrivbord och fåtölj eller soffa.

En fri frukostbuffé serveras varje dag där man bjuder på en stor variation av svenska frukostklassiker. I lobbyn finns alltid möjlighet till en kopp kaffe och kaka eller en frukt. Restaurangen har en trevlig, mysig atmosfär och serverar husmanskost måndag till torsdag kväll. Slå dig ned i en av skinnfåtöljerna vid baren och slappna av med en drink i handen.

I det nyutrustade gymmet kan gästerna träna mellan 06.00 – 24.00 varje dag. Här finns också en bastu, ett solarium och en relax för den som behöver en stund för sig själv. Ett biljardbord för den som vill ha en trevlig stund med vänner finns också till gästernas förfogande.

Tillgängliga rum på Best Western Ta Inn Hotel

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Best Western Ta Inn Hotels olika rumstyper

Söndag 16 Juni t.o.m Måndag 17 Juni - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Standard - Ingen återbetalning
Rum Queen (140 cm bred säng) - 1 person - Ingen återbetalning
Rum Queen (140 cm bred säng) - Ingen återbetalning
Tvåbäddsrum Standard - 1 person - Ingen återbetalning
Tvåbäddsrum Superior - 1 person - Ingen återbetalning
Tvåbäddsrum Standard - Ingen återbetalning
Tvåbäddsrum Superior - Ingen återbetalning
Tvåbäddsrum Superior - 1 person - Ingen återbetalning
Tvåbäddsrum Superior - Ingen återbetalning
Tvåbäddsrum Superior - Ingen återbetalning
Tvåbäddsrum Superior - Ingen återbetalning

Fler hotell i Västerås