• Evenemang idag
Tisdag
19
November 2019
Västerås Konserthus Lilla salen Västerås

Fabio Liberti - We are Present

Du kommer aldrig att se på dans likadant efter detta. I We are present kommer du som publik – men lämnar som kreatör och aktör. Koreografen Fabio Liberti vill att du blir en del i skapandet när ett verk för två dansare växer fram på scenen.
I en kombinerad interaktiv föreläsning/föreställning får du en unik upplevelse av hur den kreativa processen att göra en dansföreställningser ser ut –inifrån. Under 90 minuter tar koreografen och de två dansarna dig med på en resa genom fem faser. Du kommer själv att vara med och påverka dansarna och få en inblick i koreografens sinne, i dansarnas sätt att arbeta fram rörelser samt i hur musiken påverkar hur vi uppfattar dansen. Ingen föreställning blir den andra lik eftersom publiken i varje föreställning ombeds fatta beslut som påverkar koreografens kreativitet. Föreställningen vill belysa vikten av att leva i nuet och ta till sig den spontana, unika kreativitet och energin hos de närvarande i det exakta ögonblicket.
Arr: Västmanlandsmusiken
Längd: 90 min
Föreställningen ingår i dansserien.
Handikapplats bokas genom Västerås Tourist Center, tel: 021-39 01 00, eller Ticketmasters Call Center, tel: 077-1707070.
Eventuella rabatter som inte visas på ticketmaster.se bokas vid konserthusets biljettkassa.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus Lilla salen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Fabio Liberti - We are Present, Västerås Konserthus Lilla salen

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December