• Evenemang idag
Fredag
27
September 2019
Västerås Konserthus Västerås

Grundkurs med Dan

Allt du skulle vilja veta om "Daily Routines" hos musikaliska genier men varit för skraj att fråga om
Författaren och radiorösten Dan Linder tar nya jämfotahopp in i musikens värld med lättsamt lördagslärande i form av underhållande lektioner.
Gäst i soffan: Christian Lindberg
“When I am ... completely myself, entirely alone... or during the night when I cannot sleep, it is on such occasions that my ideas flow best and most abundantly.”
//W.A Mozart
Kaos eller ordning. Under denna säsongspremiär får vi lära oss om vetenskapliga studier om struktur, effektivitet och kreativitet och om de rutiner som några av nutidens och historiens största musikaliska genier har och hade för att främja arbete, inspiration och kreativitet. Dagens gäst trombonisten och dirigenten Christian Lindberg intervjuas om hans ”Daily Routins”.
Se Christian Lindbergs fantastiska film The Daily Routine här:
www.youtu.be/i5FvULGshhw
Efter föreställningen, kl 19.00 har Västerås Sinfonietta konsert i Stora salen. Sammanlagt blir det tre föreställningar i höst som alla har formen av underhållande folkbildning med olika musikaliska teman utifrån Västerås Sinfoniettas Lördagskonserter.
- För den publiken blir det som en konsertintroduktion som ingår i konsertbiljetten. Vill man enbart lyssna till Grundkursen går det bra att köpa biljetter till den, säger Dan.

"Grundkurs med Dan" är lättsamt lördagslärande där publiken dessutom denna kväll kan njuta av soppbuffé under lektionstid.

Biljett inkl. Soppbuffé 200 kr, serveras kl 17.00 (bokas senast 26/9 kl 12.00)
Endast föreställningsbiljett: 100 kr
Arrangör: Västmanlandsmusiken
Soppbuffén serveras från kl 17.00 och man behåller sin plats vid bordet när Dan kommer in på scen.
Abonnenter och biljettköpare till Västerås Sinfoniettas konsert får som bonus fri entré till Grundkurs med Dan (fribiljett behöver ej hämtas ut). Soppbuffén kostar 145 kr och bokas då på
www.konserthusterrassen.se
Längd: ca 70 min (ingen paus)

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Grundkurs med Dan, Västerås Konserthus

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November