• Evenemang idag
Torsdag
14
November 2019
Västerås Konserthus - Foajén Västerås

Mosaik: Timba Odara

Timba Odara är en kubansk grupp som varit verksam sedan 1999 under ledning av musikern och kompositören Rolando Lara. Namnet Timba Odara är en sammansättning av två ord vars innebörd hänvisas till den samtida afro-kubanska musikstilen ”Timba” och till Yoruba språket där ”Odara” betyder att allt är i harmoni och är bra.

Timba Odaras musikaliska brygd innehåller en fusion av soul, funk och afrokubanska rytmer, med ett stort inflytande från den traditionella jazzen. Gruppen har en stor repertoar som består av såväl originalmusik, specialskriven för bandet, som traditionell kubansk musik och annan utvald musik som de influerats av.
Gruppen består av stora och prestigefyllda kubanska musiker med en erkänd internationell karriär. Rolando Lara och hans bror Raúl Lara var nominerade till den amerikanska Grammy Awards 2013 i kategorin Best Tropical Latin Album.
Timba Odara har under sin tid spelat i hela Skandinavien med stor framgång som i sin tur har lett till såväl utmärkelser som stor popularitet. Timba Odara och dess bandledare Rolando Lara är värdiga ambassadörer för denna världsomspännande musikgenre.
Sedan starten 2002 har bandet gjort omtalade spelningar på ett flertal av Göteborgs större scener (Nefertiti, Göteborgs-kalaset m fl) och vid två radiokonserter på Sveriges Radio. 2013 omformades orkestern varför medlemmarna numera består av välrenomerade kubanska musiker bosatta i norra Europa.
Arr: Västmanlandsmusiken
Längd: Meddelas senare
Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till KonserthusTerrassen. I vår restaurang serverar vi vällagad mat med varsamt hanterade råvaror av hög kvalitet. Komponera din middag, allt från tilltugg till trerättersmeny.
Restaurangen öppnar 1,5-2 timmar före konsertens starttid. Exakta tider och bokningsbara datum ser ni på: www.konserthusterrassen.se
Obs! Köp inte biljetter på andra hands-sidor, det finns ingen garanti för att de biljetterna är äkta. Enda auktoriserade biljettdistributören för evenemang i Västerås Konserthus är Ticketmaster.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

145 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus - Foajén). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mosaik: Timba Odara, Västerås Konserthus - Foajén

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December