• Evenemang idag
Söndag
4
Augusti 2019
Västerås Officersmäss Västerås

Doug Seegers

Sedan den magiska kvällen vårvintern 2014 när Doug Seegers medverkade i Jills Veranda har hans liv ändrats totalt.
Från att bara ha spelat på gatorna i Nashville är han nu en stjärna i Sverige, debutalbumet sålde platina, fått A-rotation på alla stora radiokanaler och har legat högt på försäljningslistorna med såväl soloskivor, duettalbum med Jill Johnson och julalbum. Han har gjort mer än 500 konserter sedan genombrottet och praktiskt taget alla har varit utsålda. Allsång på Skansen, Bingolotto, Sommarkrysset och Moraeus med mera är några av de TV-program som Doug gästat. Kanske är det sista chansen på länge att se Doug “Cinderella man” Seegers i Sverige nu till sommaren, under våren släpps hans nya album, inspelat i Los Angeles med en monsterbudget från skivbolaget och siktet är inställt på den Nordamerikanska marknaden.
Konserten sker utomhus så tänk på det när du klär dig. Vi öppnar kl 17 för matgäster och VIP-gäster. konserten börjar kl 19. Ätande gäster har förtur till bästa sittplatserna. Mat och dryck finns på området, egen förtäring är inte tillåten. Det finns även ett fåtal VIPbiljetter med backstagepass, förtäring och VIPplatser under konserten. Antalet sittplatser är begränsat, det ok att ta med egen stol.
För mer information vänligen besök vår hemsida
www.vasterasofficersmass.se

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

152 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Officersmäss). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Doug Seegers, Västerås Officersmäss

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti