• Evenemang idag
Onsdag
13
November 2019
Västerås Konserthus Lilla salen Västerås

Francisca Skoogh, piano

Francisca Skoogh debuterade vid 13 års ålder med Helsingborgs Symfoniorkester och har under åren deltagit framgångsrikt både i nationella och internationella tävlingar. Hon har bland annat erhållit andra pris i Michelangelitävlingen samt är vinnare av Solistpriset.
Francisca är årligen engagerad till ett flertal nationella samt internationella musikfestivaler. Som solist har hon framträtt med de flesta svenska orkestrar och med orkestrar utomlands. Under åren har hon framträtt med dirigenter såsom Michail Jurovskij, Thomas Dausgaard, och Gianandrea Noseda. De senaste åren har hon haft ett nära samarbete med dirigenten Leif Segerstam med fokus på pianokonserter av Beethoven, Brahms och Rachmaninov. Våren 2018 framförde hon Rachmaninovs tredje pianokonsert med Segerstam på turné med Norrköpings Symfoniorkester. Franciscas CD-inspelningar har fått mycket fina recensioner.
Francisca har genom åren musicerat med en rad av Sveriges främsta musiker och har uruppfört en rad nyskrivna verk. Sedan några år tillbaka har hon ett fördjupat samarbete med tonsättaren Staffan Storm och hovsångerskan Anna Larsson.
På konserten spelar Francisca musik av bl a Robert Schumann, Sergej Prokofiev och Staffan Storm.
Arr: Västmanlandsmusiken i samarbete med Västerås Kammarmusikförening
Längd: ca 2 timmar inkl paus
Konserten ingår i kammarmusikserien.
Eventuella rabatter som inte visas på ticketmaster.se bokas genom Västerås Konserthus biljettkassa.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus Lilla salen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Francisca Skoogh, piano, Västerås Konserthus Lilla salen

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December