• Evenemang idag
Söndag
16
Juni 2019
Västerås Officersmäss Västerås

Anders Widmark med gäst: Ace Wilder

Anders Widmark
Är en av Sveriges absolut främsta jazzpianister och har bla vunnit 2 Grammis. Med 11 plattor i bagaget så är han även aktuell med långfilmen "A Music story" som mycket väl kan bli en riktig kioskvältare. Filmen har premiär 14 juni och 16 juni är det så dags för en mycket spännande och intressant konsert. Enda sättet att få veta hur spännande är helt enkelt att närvara vid konserten.

Ace Wilder
Efter att i flera år också ha sjungit och dansat bakom flera internationella artister på turnéer världen över bestämde hon sig 2012 för att satsa på en solokarriär och fick snabbt kontrakt med EMI Records och Warner Music. Hon har gett ut singlar som "Do It", vilken bland annat hörts i flera amerikanska TV-serier och reklamfilmer och följde hösten 2013 upp den med singeln "Bitches Like Fridays", som även har blivit remixad av flera kända DJ:s. Hösten 2013 släpptes även EP:n A Wilder, som utsågs till "Bästa EP" vid Scandipop Awards i januari 2014. Ace Wilder deltog i Melodifestivalen 2014 med låten "Busy Doin' Nothin' " och tog sig i den tredje delfinalen vidare till finalen i Friends Arena den 8 mars 2014. Där kom hon på en andra placering med 210 poäng, efter Sanna Nielsen som fick 212 poäng. I Melodifestivalen 2016 tävlade Ace Wilder i första deltävlingen med låten Don't Worry. Hon tog sig direkt till finalen den 12 mars. Väl i finalen slutade hon på tredje plats. I Melodifestivalen 2017 tävlade Wilder i första deltävlingen med låten "Wild Child" där hon tog sig till final.
Ace är högaktuell i Anders film och kombon blir mycket spännande att se ihop live.
Vi öppnar kl 16 och serverar vår populära BBQ. Konserten börjar ca kl 18 och våra ätande gäster har reserverad plats närmast scen. Konserten är utomhus så klä dig passande med hänvisning till vädret
Åldersgräns 13 år.
För mer information vänligen besök vår hemsida:
www.vasterasofficersmass.se

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Officersmäss). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Anders Widmark med gäst: Ace Wilder, Västerås Officersmäss

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli