• Evenemang idag
Lördag
26
Oktober 2019
Västerås Konserthus Västerås

SCHAFFER - My Music Story

Ulf Wadenbrant, dirigent och arrangör
Västerås Sinfonietta
Janne Schaffer - gitarr och manus

Per Lindvall - trummor
Peter Ljung - keyboard
Tobias Gabrielson - bas
Tobias Ågren - sång
Matilda Lindell - sång
Elisabeth Karlsson - sång

Mama Mia! Jag vill ha en egen måne. Dancing Queen. Sol, Vind och Vatten, Brusa Högre lilla å och Norrland. Hur gick det egentligen till när Janne Schaffer var med och spelade in dessa älskade hits? Vi förgyller en oktoberlördag med en av världens främsta musiker -Janne Schaffer, världsgitarristen som spelat med ”alla”. Han vet hur ABBA:s världshits kom till och hur Ted Gärdestads klassiker skapades. Han var nämligen med, där och då – och var i högsta grad delaktig i framgångssagan. Hans musikaliska meritlista får vem som helst att häpna: han har mött Bob Marley, spelat med musikerna från gruppen Toto samt gett ut 14 soloalbum. Med ”Music Story” så bjuder han och grammisbelönade Västerås Sinfonietta på en fantastisk helkväll i Västerås Konserthus. Det blir en drygt 40 år lång resa genom svensk musikhistoria fylld av nostalgiska pärlor och klassiker hämtade ur svensk pop när den är som bäst. Vi får bl.a. höra ABBA, Ted Gärdestad och Björn J.son Lind som denna konserthelg skulle fyllt 75 år. Det bjuds även på smakprov från Electric Banana Band, samt musik från de egna soloskivorna.

Arr: Västmanlandsmusiken
Längd: 2,5 timmar inkl paus

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SCHAFFER - My Music Story, Västerås Konserthus

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December