Lördag
10
November 2018
Västerås Konserthus Lilla salen Västerås

Familjeföreställning: MELODinosarieFESTIVALEN

Pappa Kapsyl bjuder på en kavalkad av sina bästa dinosaurielåtar i en fartfylld och rolig föreställning där vi söker svaren på frågorna: Går det att tävla i musik? Hur låter en sång om stora, farliga köttätare jämfört med små, gulliga växtätare? Och om det här är en tävling, varför har då Pappa Kapsyl skrivit alla bidragen själv? Det blir mycket musik i olika genrer, humor och interaktivitet med barnen. Alla får pris till slut – till och med publiken. En fråga kvarstår dock... vann rätt dinosaurielåt? Pappa Kapsyl är Carl-Otto Johansson som flitigt turnerar i hela landet med sina populära musikföreställningar.
Arr: Västmanlandsmusiken
Längd: Ca 40 min (ingen paus)
Handikapplats bokas genom Västerås Tourist Center, tel: 021-39 01 00, eller Ticketmasters Call Center, tel: 077-1707070. Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad.

Biljetter & tider

Lördag 10 November 2018 12:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus Lilla salen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Familjeföreställning: MELODinosarieFESTIVALEN, Västerås Konserthus Lilla salen

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober