Lördag
20
Oktober 2018
Västerås Konserthus Västerås

Familjekonsert - Världens sju underverk

Västerås Sinfonietta, Ayla Kabaca, Emil Eliasson
Spänn fast säkerhetsbältena och fäll upp stolarna - det är snart dags att lyfta!

Med hjälp av klassisk musik flyger vi till världens sju nutida underverk tillsammans med Västerås Sinfonietta – en färd som tar oss till alla kontinenter. Med på resan har vi vår reseledare och flygvärdinna Ayla Kabaca samt dirigent och flygkapten Emil Eliasson. Vi får kliva in i Colosseum i Rom, flyga drake på den slingrande kinesiska muren och söka skydd mot ökenhettan i Petra, Jordanien. Upptäcka den mexikanska staden Chichén Itzá, drömma om den eviga kärleken vid Taj Mahal i Indien och besöka kristusstatyn Cristo Redentor i Rio de Janeiro. Tillsammans reser vi över hela jorden – en musikalisk, världsomspännande resa som är vacker, rolig, pampig och ibland oemotståndligt dansant.
Arr: Västmanlandsmusiken
Längd: Ca 45 min (ingen paus)
Handikapplats bokas genom Västerås Tourist Center, tel: 021-39 01 00, eller Ticketmasters Call Center, tel: 077-1707070. Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad.

Biljetter & tider

Lördag 20 Oktober 2018 14:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Familjekonsert - Världens sju underverk, Västerås Konserthus

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September