• Evenemang idag
20-27
Nov 2018
Västmanlands Teater Teatercaféet Västerås

Nästan människa

Nästan människa
– en slags föreställning om livet, planeten och lite annat

av och med Anders Lerner
Nästan människa är en föreställning om människan, planeten och livet. Om schimpanser, bonobos, brushanar och daggmaskar, oss själva och alla andra. Vad människan är… livet och konsten. ”Nästan människa” är vad ordet schimpans betyder på ursprungsspråket. Andra språk har liknande uttryck som också betyder – nästan människa. Vi lever i en tunn sfär runt vår planet. Här finns allt liv som vi känner till. Människan kan bara leva i en liten del av den utan konstgjorda hjälpmedel. Vi var några få från början. Sen blev vi fler. En miljard för hundrasextio år sedan. Två miljarder för etthundra år sedan. Nu är vi snart åtta. Och här finns du och jag. Föreställningen handlar om det. Om hur konstiga vi är och enkla. Varför vi har så svårt att förstå och och andra konstigheter. Som att vara två meter lång när man är femton år och att känna sig som en alien och vilja ringa hem.
Anders Lerner har bl.a. varit teaterchef i Västerås och Malmö , kultur- och idrottsdirektör i Västerås, dramaturg och regissör, skådespelare och estradör. Han har gjort flera egna föreställningar tidigare, bland annat ”Moliére - ett liv” som spelades som soppteater i Västmanland 2001.
Tider:
Insläpp: 15 minuter innan föreställningen
Spellängd: 60 min

Biljetter & tider

Tisdag 20 November 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 24 November 2018 14:00 Boka hos Ticketmaster
Söndag 25 November 2018 14:00 Boka hos Ticketmaster
Tisdag 27 November 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västmanlands Teater Teatercaféet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Nästan människa, Västmanlands Teater Teatercaféet

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November