Fredag
2
November 2018
Västerås Konserthus - Foajén Västerås

The Boppers - Jubileumskonsert "40 years and still Boppin"

KLUBBSCEN: Foajén (stående publik)
Sedan 1977, i över tre decennier har The Boppers levererat Rock'n Roll & Doo Wop i världklass. Med tusentals spelningar och över två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa är de en av de mest framgångsrika moderna grupper i sitt slag. 

Bandets första album "Number one" som släpptes 1978, - för 40 år sedan sålde i c:a 500.000 ex vilket är ett av Sveriges mest sålda. Deras musik har autentiska spår från 50- och 60 -talets musik. Med inspelningar i studior och uppträdanden live på scen där de levererar sina låtar med glädje och energi. – "De kallar oss ”Sveriges Doo-Wop-Kungar” och efter 40 år på ständig turné är det fortfarande en höjdare att kliva upp på scenen och lira Rock´n´Roll & Doo Wop för en stimmig och glad publik, och det är just det vi lever för, att lira LIVE."
Restaurang och bar öppnar 18.00.
Bordsbokning: www.vasterasnoje.se
Arr: Västmanlandsmusiken
Längd: Ca 3 h

Biljetter & tider

Fredag 2 November 2018 20:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus - Foajén). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. The Boppers - Jubileumskonsert

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September