Onsdag
12
December 2018
Västerås Konserthus - Foajén Västerås

Adolphson & Falk - Jubileumsåret 2018

KLUBBSCEN: Foajén (stående publik)
Adolphson & Falk, som fick sina största framgångar med låtar som ”Mer jul” och ”Blinkar Blå”, fyller 50 år som grupp 2018! Det firas med både livekonserter och nytt album! Konserterna blir en tillbakablick på ett halvt sekel av pophits, samarbeten, soundlandskap och inte minst historier.

Det stora genombrottet kom genom medverkan i Sveriges radios båda 80-talssatsningar ”Eldorado” med Kjell Alinge och ”Metropol” med Niklas Levy och Ingvar Storm. Vem minns inte Metropolsignaturen som varje fredag inledde helgen? Av en skribent kallades signaturen för 80-talets nya helgsmålsringning(!)
Greg FitzPatrick, Sveriges okrönte syntkung, spelade en avgörande roll för duon under 80-talets första hälft då de mer eller mindre, bodde i studion tillsammans och producerade en mängd låtar som blev Sveriges första och största synthits.
Det blir en nostalgi-resa! Alla gamla hits finns förstås med och de kompletteras med både nya jubileumssånger och spännande nedslag i A&F-historien med ett sound som återspeglar varje tidsepok. Denna konsert är unikt sammansatt för jubilemsåret 2018 med en lång setlist som är utbyggd till en helaftonsföreställning och med på turnén är förutom Greg Fitzpatrick musikerna Dag Lundquist, trummor, Magnus ’Mankan’ Marcks, bas och Hans Loelv, keyboard och dragspel. Konserten kulmineras såklart med en storslagen avslutning i juletid!
Som bonus så blir det publiksamtal "Över Tid och Rum" med bandet i stora salen kl 19:00 före konsertstart.
Restaurang och bar öppnar 18.00.
Bordsbokning: www.vasterasnoje.se
Arr: Västmanlandsmusiken
Längd: Ca 2 h 15 min inkl paus

Biljetter & tider

Onsdag 12 December 2018 20:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

99 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus - Foajén). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Adolphson & Falk - Jubileumsåret 2018, Västerås Konserthus - Foajén

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober