8-10
Sep-Nov 2018
Aros Congress Center Västerås

Västerås Comedy Club

Standup i världsklass med Västerås Comedy Club!
Äntligen dags för standup med Västerås Comedy Club på Aros Congress Center igen! Vår ambition är att varje kväll erbjuda våra gäster en generös blandning av de största och hetaste namnen på standupscenen just nu samtidigt som vi introducerar nya talanger. Allt detta till en inramning av härlig musik samt god mat och dryck från restaurangen och baren.

Vill du göra detta till en helkväll? Testa då vårt all-inclusivepaket där ni avnjuter en buffé innan showen och får BRA reserverade platser! Insläpp för matgäster 18:00 (var på plats senast 18:30)
Komiker som uppträder denna kväll:
Hasse Brontén
Ex-polisen Hasse är troligtvis Sveriges gladaste komiker och har en humor som går hem hos de flesta. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler. En gammal favorit hos oss i Västerås som vi nu efter några år äntligen får välkomna tillbaks!
David Sundin
Han har medverkat i produktioner såsom Melodifestivalen och ”Inte OK”. På sistone har han framförallt synts som Babbens sidekick i Bäst i Test på SVT. Han har även på sistone gjort en kometkarriär på Sveriges standupscen med sin absurda, torra och ofta bisarra stil som bara måste ses.
Lisa Eriksson
En av våra absoluta favoriter är äntligen tillbaka på Västerås Comedy Club! 2014 utnämndes hon till årets nykomling på den svenska standupgalan och är absurt rolig med sin säregna stil. Får inte missas!
Albin Olsson
Förutom att vara en grym komiker så gör han också grymma mackor tillsammans med David Sundin i podcasten ”80 väldigt goda mackor”. Han har troligtvis också gästat varje standuppodcast som existerar och har även turnerat med bland annat Specialisterna runt hela Sverige.
MC: Joacim Björkvall
Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. Just nu är han även aktuell med sin egen föreställning Nationalitetskris som han till hösten turnerar runt med i landet.
Fler komiker presenteras inom kort!
All-Inclusive:
Till detta evenemang har du också möjlighet att köpa vårt ALL-INCLUSIVE-paket där du innan föreställningen äter säsongens middagsbuffé med 1 öl/vin samt kaffe inkluderat. Efter buffén dukats bort flyttar ni fram till era reserverade bra platser framför scenen.
Praktisk info:
Insläpp för matgäster 18:00 (var på plats senast 18:30)
Insläpp för showgäster och baren öppnar: 19:00
Showstart: 20:00
Showlängd: ca 2h inkl paus
Biljetter:
Showbiljett: 225kr + serviceavgift
All-Inclusive: 500kr + serviceavgift (showbiljett inkl. buffé samt 1 glas öl/vin + kaffe samt reserverad bra sittplats)
Övrig information:
Åldersgräns: 18 år

Biljetter & tider

Lördag 8 September 2018 20:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 10 November 2018 20:00 Boka hos Ticketmaster

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti