Torsdag
11
Oktober 2018
Västerås Konserthus Lilla salen Västerås

Jens Lundberg möter Dahlkvistkvartetten - Tango och stråkkvartett

Bandoneonisten Jens Lundberg möter Dahlkvistkvartetten i fantastiska tangos i arrangemang för bandoneon och stråkkvartett. En fläkt av Buenos Aires. Jens Lundberg är Västmanlandsmusikens husartist och spelar säsongen 2018/2019 både med stråkkvartett på hösten och med Sinfoniettan på våren. Jens Lundberg studerade med den argentinska bandoneon-virtuosen Juan José Mosalini på konservatoriet Edgar Varèse i Paris, varifrån han fick sin examen. Han har också tagit lektioner i Buenos Aires med mästare som Nestor Marconi och har uppträtt både som solist och med olika ensembler runt Skandinavien, Europa, Japan och Argentina.
Dahlkvistkvartetten bildades 2007 och har etablerat sig på en internationell nivå samt som en av Sveriges mest eftersökta stråkkvartetter. De har utnämnts till Rising Stars av Stockholms Konserthus och European Concert Hall Organisation. Dahlkvistkvartetten består av Bartosz Cajler och syskonen Kersti, Hanna och Jon Dahlkvist.
Arr: Västmanlandsmusiken i samarbete med Västerås Kammarmusikförening
Längd: ca 2 timmar inkl paus
Konserten ingår i kammarmusikserien.
Handikapplats bokas genom Västerås Tourist Center på 021-39 01 00.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad.
Eventuella rabatter som inte visas på ticketmaster.se bokas genom Västerås Tourist Center.

Biljetter & tider

Torsdag 11 Oktober 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus Lilla salen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jens Lundberg möter Dahlkvistkvartetten - Tango och stråkkvartett, Västerås Konserthus Lilla salen

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti