Torsdag
26
Juli 2018
Västerås Officersmäss Västerås

Västkusteffekten

Komikerkollektivet Västkusteffekten ger sig ut på sommarturné igen
Fem av Sveriges mest välkända komiker – Mikael Tornving, Henrik Hjelt, Ann Westin, Tobias Persson och Anna Blomberg – garanterar varma skratt och stor igenkänningshumor när de för tredje sommaren i rad intar sommarsverige (och Åland).

Man kan inte bara sola och bada med en piña colada – själen måste få sitt! När det är valår och politikerna slänger sig med fejknyheter och floskler, när det regnar och grillen inte går att tända: då vill Västkusteffekten ge dig sol i sinnet och after sun för själen.
Mikael Tornvings inslag med publikfrågor är givetvis ett stående inslag.
– För mig som är medelålders vit man är det ju den högsta formen av njutning att få förklara saker för människor som inte har mikrofon och kan ifrågasätta mig. Det får mig att känna mig rik och betydelsefull, jag älskar det, säger Mikael.
Tornving hälsar att han, precis som tidigare år, tar emot alla spörsmål men föredrar frågor om samhälle och historia. I de fall han inte kan svaret lovar han att låta trovärdig och vederhäftig, ungefär som en minister eller i alla fall som en ledamot i Landstingsfullmäktige. Kanske en suppleant.
– Som gammal soldatdotter känner jag mig verkligen hemma med grabbarna och då tänker jag främst på de före detta officerarna Micke Tornving och Henrik Hjelt. De vet hur man saluterar en kvinna. Och så spelevinken Tobias Persson, denna underbara ordekvilibrist. Anna Blomberg har jag beundrat sedan jag såg henne i kvarteret Skatan. Vi har skrattat mycket ihop. Tyvärr är alla mycket längre än jag. Mycket längre. Jag ser ut som en liten Jobbit.
Det var en av de roligaste turnéerna jag åkt på! Helt underbara ställen på västkusten och en fantastisk, heroisk publik som trots kyla och regn – ja ni minns väl förra sommaren? – gick man ur huse för att lyssna och skratta med oss. Jag känner mig som ett otåligt barn och vill bara åka iväg för att träffa alla igen, säger Ann Westin.
Västkusteffekten är fem vänner som gillar varandra både utanför och på scen, även om Hjelts och Tornvings kärlek kan vara lite brysk ibland, och således kommer komikerna även uppträda både var för sig och tillsammans. När Ann Westin står på scenen går ingen säker och Anna Blombergs karaktärer gör sitt bästa för att prata förstånd i övriga medverkande, men alla som sett Tobias Persson i en Ö&B-reklam inser att det kan bli svårt.
Med på turnén följer även Västkusteffektens egen hustrubadur, Henrik Olsson, som när han får en syl i vädret bjuder på musikalisk underhållning.
Medverkande: Tobias Persson, Ann Westin, Anna Blomberg, Henrik Hjelt, Mikael Tornving.
Hustrubadur: Henrik Olsson.
Åldersgräns:
18 år men ok för yngre i målsmans sällskap.
Matpaket:
Till denna show har ni möjlighet att köpa vårt matpaket som förutom entrébiljett inkluderar grillbuffé innan föreställningen samt bra reserverade sittplatser. Vi tänder grillarna 17:30 och serverar en BBQ med kött, korv, grönsaker, Majorskans potatissallad och tre såser. Matgäster bör vara på plats senast 18:00.
Praktisk info:
Insläpp för matgäster 17:30 (var på plats senast 18:00)
Insläpp för showgäster och baren öppnar: 18:00
Showstart: 19:30
Showlängd: ca 2h inkl paus
Läs mer på www.stellaevent.se/v%C3%A4stkusteffekten-31901307
Hitta hit:
Fri parkering finns på plats, vill ni lämna bilen hemma går buss linje 2 mot Björnön förbi här.
Press: SCHYTTBERG PR
jenny@schyttberg.se | 0706243023
Produktion/marknad: STELLA EVENT
markus@stellaevent.se | 070-205 05 31
Lokal arrangör: Wisetime Entertainment AB
joacim@wisetime.se | 070-318 74 62

Biljetter & tider

Torsdag 26 Juli 2018 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Officersmäss). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Västkusteffekten, Västerås Officersmäss

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni