• Evenemang idag
Fredag
23
Mars 2018
Art of Dance Studio Västerås Västerås

Ladies Night

ÄNNU EN LADIES-NIGHT!!!! Men’s Night håller på samtidigt fast vi hissar upp dem till övervåningen....This class is only for ladies ;-)

Vi lägger in en 2h lång workshop fredagen den 23/3. Det är dessutom som vanligt kvällen innan "Noche de baile" så attt alla ladies får stråla på dansgolvet! :-)) lägger fokus i teknik och grunder, känsla, isolering av kropp och rörelser, en stark ram, fina armar och händer samt en säkrare och mer elegant fotarbete. Och självklart mycket glädje och skratt!


Ladies Night fredag den 23/3 18-20
Lady style klass för tjejer som vill utveckla sin teknik och styling i dem flesta danserna. Vi dansar i två timmar slingor av stegkombinationer, rörelser, teknik och detaljer. Precis det vi använder för att krydda till vår dans på dansgolvet. Klassen kommer grunda sig på grundtekniken inom latindans men kommer innehålla kombinerad salsa & bachata för att hitta en kärna i de olika rytmerna. Inga krav eller förkunskaper behövs på danserna.
Målet med klassen är att inspirera och utveckla steg, händer, armar, axlar, höfter och balans för att ni ska känna er säkrare och mer eleganta på dansgolvet.

Anmälan gör ni på dansskolan direkt till Yamila. Sista anmälningsdag och betalning är torsdag den 22 mars.

Vid frågor och kontakt:
Yamila - 073-623 80 99

Pris för workshop 18-20: 180kr

Välkomna!

I siffror

12 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

31 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Art of Dance Studio Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ladies Night, Art of Dance Studio Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April