Fredag
18
Maj 2018
Culturen Västerås

Umit Dag Står Upp För Sverige

Efter att ha spelat sin solo föreställning "Umit Dag står upp för Sverige" för utsålda hus runt om i landet så har vi nu tack vare högt tryck och efterfrågan släppt upp en extra show på hemmaplan i Västerås!
Umit har senaste året programlett Karlavagnen på SR P4, medverkat i TV3´s program "Sveriges modigaste" där han tog sig till final, släppt en bok och hunnit uppträda på de stora scenerna i landet!
Om föreställningen:
Hur ska vi lyckas integreras i Sverige när svenskar själva inte vågar vara svenskar? Hur svensk får man vara? Hur svensk ska man vara? Är svenska traditioner något för alla? Ska de bevaras eller slopas? Varför ska man inte leka tjuv & polis med invandrarbarn? Är snöbollskrig något för alla? Svar på frågorna får du i föreställningen!
I denna fartfyllda standupföreställning tar Västerås komikern Umit Dag med oss på en humoristisk resa från sin barndom och uppväxt i Sverige till dagsaktuella händelser och betraktelser. Det blir en humoristisk föreställning med vass humor som varvas med viktiga tankeställare. Umit är en svensk - syriansk ståuppkomiker som verkat inom showbiz sedan ungdomen med allt ifrån teater och radio till standup. Han har en förmåga att med sitt scenspråk och inlevelse kunna få de enklaste vardagssituationerna till komik.
Med en stor självsäkerhet på scenen och glimten i ögat tar han med publiken på sin resa genom livet och berättar hur hans vilja att integreras i Sverige ibland kunde slå fel emot familjens traditionella värderingar.
Missa nu inte chansen att se denna föreställning!
Var:
Culturen, Västerås
När:
18 Maj 2018 Insläpp: 19.00
Showtime: 19.30
Längd: 75 min Ej paus!
Arrangör:
Damar Produktion

Biljetter & tider

Fredag 18 Maj 2018 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

13 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Culturen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Umit Dag Står Upp För Sverige, Culturen

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars