• Evenemang idag
Tisdag
6
Mars 2018
Västerås Comedy Club Västerås

Västerås Comedy Club: Björn Gustafsson

De senaste 5 åren har Västerås Comedy Club tagit Sveriges komikerelit till Västerås och blandar varje kväll de största hetaste namnen med nya talanger! Varje kväll på Aros Congress Center bjuder på en härlig mix av våra inbjudna komiker. Allt detta till en inramning av härlig musik samt god mat och dryck från restaurangen och baren.

Denna kväll är en specialkväll med bland andra Björn Gustafsson! Och ingen har väl missat denna komiker som fick sitt genombrott som mellanakt i Melodifestivalen och har sen dess haft en karriär utan dess like. Flertalet turnéer, hollywoodfilmer (såsom Spy), svenska TV-serier som Kontoret och mycket mycket mer! Men efter många års frånvaro så är han nu äntligen tillbaka där allt började, på standupscenen! Så missa inte detta unika tillfälle att se en av Sveriges största komiker när han gör ett sällsynt klubbgig i Västerås! Samma kväll uppträder även grymma Fredrik Andersson, Therese Sandin, Carl Tillenius, Henrik Källman samt Joacim Björkvall som konferencier.

Vill du göra detta till en helkväll? Testa då vårt all-inclusivepaket där ni avnjuter en buffé innan showen och får BRA reserverade platser!

Björn Gustafsson
Slog igenom och blev en av Sveriges allra största namn i och med succén i Melodifestivalen 2008. Sen dess har han gjort en braksuccé och syns i produktioner såsom bland annat Parlamentet och Kontoret. Han har de senaste åren även gjort karriär i Hollywood med ett hyllat inhopp i filmen Spy bland annat. Men nu nä är han tillbaka i Sverige där allt startade, på standupscenen!

Fredrik Andersson
Har skrivit manus till många av de saker miljontals svenskar skrattar åt i program som Parlamentet i TV4 eller Extra Extra, TV3. Vann nyligen priset för ”Årets föreställning” på den Svenska standupgalan med sin show ”Serial Joker”.

Therese Sandin
Hon är barnmorskan som sadlade om till komiker. Hon har kört standup på diverse festivaler i Storbritannien, USA och Norge och är ständigt på turnerande fot. Under våren 2017 körde hon som förkomiker till Johan Glans på hans ”World Tour of the World”-turné och hon är utan tvekan en komiker att hålla utkik efter framöver.

Carl Tillenius
Med en charmig stil har Eskilstunakomikern Carl Tillenius trollbundit publiken över hela Sverige och är idag en flitigt anlitad komiker. Uppträder regelbundet på Norra Brunn och har tidigare gjort grymma gig hos oss på Västerås Comedy Club. Nu är han äntligen tillbaka!

Henrik Källman
Onelinerkungen som har satt Vingåker på kartan. Med en avslappnad stil och smarta skämt har han gjort stor succé runtom i Sverige. Han har även vart manusförfattare till TV-produktioner som bland annat ”Hårdvinklat” på TV4.

Joacim Björkvall
Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. Just nu också aktuell med sin egen soloföreställning Nationalitetskris.

All-inclusive
Till detta evenemang har du också möjlighet att köpa vårt ALL-INCLUSIVE-paket där du innan föreställningen äter säsongens middagsbuffé med 1 öl/vin samt kaffe inkluderat. Efter buffén dukats bort flyttar ni fram till era reserverade bra platser framför scenen.

Praktisk info:
Insläpp för matgäster 18:00 (var på plats senast 18:30)
Insläpp för showgäster och baren öppnar: 19:00
Showstart: 20:00

Biljetter:
Showbiljett: 225kr + serviceavgift
All-Inclusive: 480kr + serviceavgift (showbiljett inkl. buffé samt 1 glas öl/vin + kaffe samt reserverad bra sittplats)

Övrig information:
Åldersgräns: 18 år

I siffror

44 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

70 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Comedy Club). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Västerås Comedy Club: Björn Gustafsson, Västerås Comedy Club

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj