• Evenemang idag
Torsdag
8
Mars 2018
Västerås stadsbibliotek Västerås

Spelstinor

På internationella kvinnodagen får Västerås stadsbibliotek besök av gruppen Spelstinor som bjuder på lunchkonsert. Det bjuds på låtar i tradition efter storspelmannen Anna Kajsa Norman "Spel-Stina".

Gruppen Spelstinor bildades ursprungligen i syfte att göra en konsert kring spelmannen Spel-Stina från Torsåker som levde på 1800-talet. Medlemmarna i gruppen har varierat över tid men består idag av Erika Lindgren Liljenstolpe, Carina Normansson, Åsa Andersson, Josefina Paulsson och Jeanette Evansson. Var och en är vi karaktärsspelmän med olika lokala traditioner och starkt individuellt spel, men i mötet med varandra uppstår magi, nya vägar, former och klanger, i inspirationen vi ger varandra. Ledorden är: fritt, otyglat och med sann musikglädje!

Välkomna till hörsalen på internationella kvinnodagen för musik och engagemang i världsklass.

I siffror

51 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Spelstinor, Västerås stadsbibliotek

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj