Lördag
30
Juni 2018
Karlsgatan 2, SE-722 12 Västerås, Sverige Västerås

Västerås Hattparad

Nu är det dags igen! Boka in Västerås hattparad i kalendern, Lördag 30 Juni 2018, som är samtidigt som folkfesten och evenemanget Västerås cityfestival, i den kulturella miljön på Karlsgatan 2.
Temat för i år är ”Återvunnet och återfunnet” där varje deltagare ska göra två förberedda arbeten; en hatt och valfritt arrangemang/dekoration/installation som ska vara integrerad med en klädställning. Deltagaren har en arbetstid på 80 min/arb. Tävlingsdeltagarna får varsitt dockhuvud i frigolit och närmare få anvisningar om förutsättning för att presentera sina arbeten.

9:30 Samling, fika och domargenomgång, i entrén/cafét på Karlsgatan 2.
10:20 Starta arbete nr 1. Hatt med temat ”Återvunnet & återfunnet”
11:40 Lunch
12:40 Starta arbete nr 2. Arrangemang/dekoration/installation med temat ”Återvunnet & Återfunnet”, integrerad med en klädställning.
14:00 Hattparad/presentation av hattar.
16:00 Prisutdelning

Kostnaden för tävlingen som tävlingsdeltagare är 795:-/pers då ingår dryck & smörgås samt lunch. Domare är Nicklas Jensen.

Detta är en tävling för florister med olika erfarenheter. Kanske är detta din allra första tävling? Eller så är det just den där tävlingen där du får finslipa dina färdigheter, utveckla dina idéer och bredda din repertoar av tävlingsmedverkan. Ansök innan 30 april, platserna är begränsade och först till kvarn. Gör din ansökan på vasterashattparad.blogspot.se. Vi ser fram emot att just du anmäler dig eller besöker oss i Juni!

I siffror

147 st

har besökt evenemanget på Västerås.com

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti