• Evenemang idag
3-28
Mar-Apr 2018
Västerås stadsbibliotek Västerås

Huvudbibliotekets Lördagsbarnprogram

Ni vet väl om att vi har program för barnen några lördagar nu i vår. Biljetter finns att köpa på huvudbibliotekets barnavdelning, pris 20 kronor. Begränsat antal platser.

Lördag 3 mars, klockan 11.00. Yoga - Prova på yoga med Annika Westerberg.

Lördag 24 mars, klockan 11.00. Resväskan - Följ med på en musikalisk resa för hela kroppen. Resväskan är en fantasifull show med många överraskningar och spännande ljud. Med musikerna Anders "Kråkan" Ågren och Mathias Dahl.

Lördag 28 april, klockan 11.00. Alla tiders Astrid - Arosorkestern som består av 30 vuxna på såväl stråk- som blåsinstrument framför låtar med Astrid Lindgren tema tillsammans med kören Tja-Dang, som är en blandning av barn och vuxna.


Det här var lördagsprogrammen på huvudbiblioteket. Här hittar du övriga barnprogram:

https://www.bibliotek.vasteras.se/documents/16091/0/barnprogram_varen_2018_webb.pdf/34b7c249-3ae5-4284-bc4c-0778cdd08729

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Huvudbibliotekets Lördagsbarnprogram, Västerås stadsbibliotek

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April