• Evenemang idag
Söndag
25
Februari 2018
Domkyrkomusiken i Västerås Västerås

I Believe

Mikael Wretholm, sång
Stefan Appelqvist, piano
Markus Holmberg, präst


En ton av hopp. Och hoppet behövs, i en värld som ser ut som den gör. Det finns flera berättelser om hur Elvis Presley avbröt sig på scenen, när några i publiken höll upp en banderoll med den kända texten: ”The King”. Så kallades han ju – men det var en titel han inte riktigt tyckte om: ”No, honey”, kunde han säga, ”to me only Christ is the King.”
Det har gått fyrtio år sedan Elvis dog. Hans skivor har sålt i 2,5 miljarder exemplar. Han toppar alla listor över världens genom tiderna mest älskade sångare. Och trots att åren gått lever hans röst och hans sånger.
Elvis berör, med ett tilltal och en ton, som tränger igenom. Och genom att sjunga sånger med melodi och text som fungerar, som är användbara för att sätta ord på det som är viktigt för oss människor. Och det som är viktigt för människan, har en given plats i kyrkan. Därför är det Elvis sånger som får följa oss i en mässa denna kväll.

Fri entré • Insamling till domkyrkans musikverksamhet vid utgångarna.
• Nu kan du även swisha ditt bidrag till domkyrkans musikverksamhet
• mottagare 123 343 10 79
• Betalningsmottagare är Svenska kyrkan Västerås (Västerås pastorat)

Mer nöjen på Domkyrkomusiken i Västerås
Söndag 20 Maj 2018
I siffror

40 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Domkyrkomusiken i Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. I Believe, Domkyrkomusiken i Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April