Lördag
7
April 2018
Växhuset Västerås Västerås

Ung Kultur Möts

Kom och krossa gränser genom att göra vad du älskar

Ung Kultur Möts är en festival där du som ung mellan 13-20 år får möjligheten att visa upp ditt uttryck på scen eller i utställningsform. Det betyder att du ges möjlighet att visa upp nästan vad som helst: teater, musik, poesi, film, stand-up, dans, måleri, skulpturer, design, individuellt eller i grupp. UKM är möjligheternas festival där du också kommer att träffa likasinnade, få galna idéer och knyta nya kontakter eller träffa gamla vänner!


Festivaldagen kommer att innehålla workshops och gemensamma aktiviteter för alla deltagare och avslutas med en scenshow och konstvernissage. Vi tillhandahåller scen och teknik och det är gratis att medverka.

Läs med och anmäl dig på nu på https://www.ukm.se/festivaler/vasteras-2018/

Vill du komma och ta del av det oväntade som kan hända när ung kultur möts? Du är varmt välkommen att komma som publik när festivalen avslutas med scenshow och konstvernissage med start 18:00. Fri entré!

#KulturVästerås #KulturiVästerås

I siffror

15 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

38 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Växhuset Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ung Kultur Möts, Växhuset Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars