• Evenemang idag
Söndag
18
Februari 2018
Västerås Konserthus, Foajescenen Västerås

Imagine

Den 18:e februari äger årets andra deltävling till Imagine Sweden (före detta Musik Direkt) rum på Foajéscenen i Västerås Konserthus. Hittills är 17 stycken lokala akter anmälda och alla tävlar om att gå vidare till Regionfinalen av Imagine i Västerås Konserthus den 18:e mars.

De akter som är anmälda går under följande namn:

Ångestflow
Tilde
Mattias Greijer
Jonna
LEWEN
Jimmy-Kristian Garcia Amigo
Andy Potros

Årets jury består av:

Agnes Eriksson som har spelat i barbiepunkbandet Call Cat och är nu aktuell med Riot Grrrl Sessions som släpps i februari".

Mario Perez Amigo är dansare, beatmaker och MC. Han beskriver sig som en glad hiphop-fanatiker sedan barnsben som reser världen runt för att inspirera och inspireras i hiphop-kulturens olika element.

Anastasia Vesterlund är från Västerås och pluggar sitt andra år musik vid Åsa folkhögskola. Hon var med i bandet KOLLEKTIV1 som medverkade på Imagines Riksfinal 2015. Hon skriver och framför även sin egen musik.

Mons Lorenzen är en producent och musiker från Västerås. Han är ena halvan av trippop-duon Anwai och är ständigt på jakt efter nya talanger.

Malin Willén är låtskrivare och musiker som precis har startat artistprojektet WYLL och vann länsfinalen av Musik Direkt 2013 med projektet "Moremalin".

Insläpp: 15.00, 18/2 2018
Inträde: Gratis
Adress: Västerås Konserthus

Arrangör: Föreningen Svart Bälte i samarbete med Västmanlandsmusiken, ABF Västra Västmanland och Jeunesses Musicales Sweden

I siffror

27 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

32 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus, Foajescenen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Imagine, Västerås Konserthus, Foajescenen

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars