• Evenemang idag
Tisdag
6
Februari 2018
Västerås stadsbibliotek Västerås

Hon i Musik

Ni kommer att få avnjuta låtar av hyllade artister som Monica Zetterlund, Lisa Nilsson och Veronica Maggio i både nya och klassiska jazztappningar. Med bandmedlemmar från Skåne, Norrland och allt där emellan var det just kärleken till jazz och vikten av att jobba med viktiga samhällsfrågor som blev grunden för Bleck.

”Hon i musik” är ett projekt till för att lyfta kreativa kvinnor vi och många fler tycker är fantastiska, men som absolut förtjänar ännu mer uppmärksamhet än vad de redan fått. Välkommen till en tankeväckande konsert med både nostalgisk och ny musik, samt en viktig kontext!

Amanda Sandorov - Sång Britta Backgård - Saxofon Johan Nordin - Piano Teddie Andersson - Kontrabas Per Eriksson - Trummor

Hörsalen på huvudbiblioteket.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hon i Musik, Västerås stadsbibliotek

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars