• Evenemang idag
2-4
Feb 2018
Frälsningsarmén Västerås Västerås

Re:vival

Nu är det dags att anmäla sig till februaris höjdpunkt!

Re:vival kommer att ske den 2-4 februari i Västerås, och är ett samarbete mellan Frälsningsarmén och Sebastian Stakset med pastorsteam. Syftet med helgen är att tillsammans utrusta Frälsningsarmén till att bli en kyrka som är redo att växa och ta emot nyfrälsta.


Sebastian Stakset reser runt och det blir stora skaror frälsta dit han kommer. Men vi tror att det förutom första överlåtelsen, även handlar om att fortsätta leva ett liv tillsammans med Gud. Och då behöver vi varandra genom församlingen. Vi ser denna helg som en utbildningshelg som så många som möjligt borde vara med på, för Frälsningsarméns framtid och för att kunna ta hand om dessa nya människor.

Allting föddes ur en syn som en av pastorerna i församlingen Ichtus hade för ett par månader sedan. Det handlade om en liten fiskebåt som får stor fångst, mer än de kan ta hand om. Två andra stora fiskebåtar finns i närheten, men de läcker och har problem. I synen anropar båtarna varandra, och de hjälps åt att både laga båtarna och ta hand om fångsten.
Efter mycket bön insåg Ichtus att den ena av dessa större båtar är Frälsningsarmén (och den andra är LP-stiftelsen), och utefter det så blev Re:vival format.

Både unga och äldre är välkomna, men vi vill däremot speciellt uppmana er att fundera på vilka unga vuxna som finns i er kår och skicka iväg dem på denna helg. Gud är inte färdig med Frälsningsarmén, men vi behöver utrustas för att kunna gå framåt.

Mer info och anmälan hittar ni på www.fralsningsarmen.se/revival


OBS. Då det är mycket som händer i Västerås vill vi uppmana er som behöver boka boende att göra det snarast! Många hotell är redan fulla, men vi har fixat ett antal rum endast för detta event. Se till att boka upp dem innan de släpps till allmänheten. Mer info hittar ni på hemsidan!

I siffror

31 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

55 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Frälsningsarmén Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Re:vival, Frälsningsarmén Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars