• Evenemang idag
Fredag
2
Mars 2018
Västerås konstmuseum Västerås

Konstfredag

Konstfredag! är en föreläsningsserie under avslappnade former som kan inledas med lunch i Karlsgatan Kafé.

GAIA bildades 8 mars 2017 och består av sju konstnärer, alla verksamma i Västerås. Tillsammans arbetar GAIA för ett jämställt konstklimat. GAIA vill synliggöra kvinnliga konstnärers särskilda förutsättningar. Under tre fredagar framöver ges personliga ingångar till deras respektive konstnärskap och hur det är att verka som kvinna och konstnär i Västerås. Kom och lär känna din stads konst och konstnärer!

Fri entré.

Georgianna Kralli och Berit Mannberg berättar om sina respektive konstnärskap.

Georgianna Kralli målar och skulpterar i stål och glas. I drömlika tolkningar och skira gestaltningar önskar Georgianna ge alternativa och kreativa synsätt på samtid och vardag.

Berit Mannberg. I sin konst vill Berit framhäva naturen som kraft och inspiration och med utgångspunkt i den, återskapas stämningsfulla berättelser. Berit arbetar i måleri och har även utfört större textila utsmyckningar och gobelänger i vävteknik.

I siffror

11 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

48 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås konstmuseum). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Konstfredag , Västerås konstmuseum

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars