• Evenemang idag
Fredag
2
Februari 2018
Västerås konstmuseum Västerås

Konstfredag

Konstfredag! är en föreläsningsserie under avslappnade former som kan inledas med lunch i Karlsgatan Kafé. Fri entré.

GAIA bildades 8 mars 2017 och består av sju konstnärer, alla verksamma i Västerås. Tillsammans arbetar GAIA för ett jämställt konstklimat. GAIA vill synliggöra kvinnliga konstnärers särskilda förutsättningar. Under tre fredagar framöver ges personliga ingångar till deras respektive konstnärskap och hur det är att verka som kvinna och konstnär i Västerås. Kom och lär känna din stads konst och konstnärer!

Först ut är Ingela Bauer och Annika Hedermo som berättar om sina respektive konstnärskap. Ingela Bauer arbetar med grafik och måleri och kombinerar gärna dessa metoder. Med utgångspunkt i naturen skapas stämningar i olika lager som reflekterar den tid som är nu.

Annika Hedermo målar i olja och har även arbetat som scenograf på Teater Västmanland och Dramaten. Genom landskapet där slätt och skog möts skildrar Annika ett rytmiskt flöde och räds inte tystnaden som omger oss alla.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås konstmuseum). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Konstfredag , Västerås konstmuseum

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars